fbpx  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Tagene 7-17) Lördagar: 10-14 (endast Mölndal och Malmö), Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Har du rätt inställning?

2018-03-21

På din bil sitter fyra runda hjältar, som alla är beroende av rätt vinkelinställning. Då får nämligen däcken jämn slitning, vilket i sin tur garanterar bättre väghållning, säkrare körning och sparade pengar. Därför är vi nu stolta över att få välkomna vår nya hjulinställningsmaskin! En revolutionerande verkstadsförmån, som du smidigt kan nyttja hos Mechanum i Mölndal och Malmö.

Noggrann analys

Vår nya maskin för hjulinställningar styrs av sensorer, som kopplas till varje hjul. Det gör att vi kan mäta hjulen var för sig och samtidigt se hur de samarbetar. På så sätt kan vi kartlägga var det eventuellt finns brister i samspelet, samt se vilka delar av dina däck som riskerar att slitas ut för tidigt. Denna hjulvinkelkontroll kallas för 4-hjulsmätning, och här får vi snabbt fram ett exakt underlag inför eventuella åtgärder. Skulle några vinkelfel behöva rättas till, sker detta med en 4-hjulsinställning.

En investering

Med rätt vinkelinställning på dina hjul får du rätt slitning på dina däck. Och det har flera fördelar. Främst får du bättre väghållning och styregenskaper, vilket är en avgörande trygghet för dig och dina passagerare. Dessutom sänker det din bränsleförbrukning, samtidigt som dina däck lever längre. Vår nya maskin ser helt enkelt till att dina hjul och däck mår och levererar precis som de ska. Tryggt för din bil, kostnadssmart för dig.

Hela våren

Vi älskar service. Och i år fyller vi ju 10! För att fira detta erbjuder vi nu hjulvinkelkontroll för endast 99 kr (ord. pris 599 kr) hela våren. Skulle du behöva göra en 4-hjulsinställning? Då kostar det endast 1499 kr, och då bjuder vi på hjulvinkelkontrollen. Kontroll och inställning utförs endast på Mechanum i Mölndal och Malmö. Välkommen in för auktoriserad service när den är som bäst!