Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Mechanum växer i Malmö

2017-05-30

Fler platser #HOSMECHANUM

Sedan vi startade vår verksamhet i Malmö 2010 har antalet kunder och uppdrag ökat stadigt. Bara det senaste året har efterfrågan på våra tjänster ökat med cirka 10 procent. För att kunna fortsätta den positiva trenden och ta emot fler kunder, samtidigt som vi behåller våra höga kundnöjdhetssiffror, har vi bland annat byggt en större parkering. Den nya parkeringen gör anläggningen mer tillgänglig för såväl kunder som bärgare och bidrar till en trevlig verkstadsupplevelse. Att Mechanum nu växer så pass kraftig i Malmö beror enligt anläggningschef Robert Johansson på flera saker.

– För ungefär ett år sedan förstärkte vi vår skadeanläggning med egen lackering, vilket sparar flera dagar för kunden. Det, tillsammans med den positiva upplevelsen i stort, är en viktig anledning till att vår popularitet ökat så mycket. Sedan är det också fler och fler som upptäcker vår kvällsservice. Det är en stor fördel, inte minst för företagskunder som kan lämna in företagsbilar och tjänstebilar utan att det inverkar på arbetet, säger Robert.

 

Mechanum Malmö