Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Vinn biljetter till Hovturnén #hosmechanum

2016-07-05

hovturnen

Vinn biljetter till en musikfestival utöver det vanliga!
Värde 370 kr/biljett

28 JULI 19:30 KNUTSTORPS BORG, KÅGERÖD
För att vinna, gör ett inlägg på Instagram eller Facebook taggat med #hosmechanum och motivera varför just du ska vinna! Vinnaren utses 22 juli.*

HOVTURNÉN är en ridande musikfestival som med Wille Crafoord i spetsen varje sommar tar med sig djärva artister ut på hästryggen och uppträder på gods och gårdar.
De har ridit runt i landet, mestadels i Skåne och trakterna av undersköna Söderåsens Nationalpark sedan 2008.

Nu planerar de för nya äventyr! De skånska skogarna gör sig redo för årets upplaga av Hovturnén. Den ridande musikfestivalen som de senaste åtta åren tagit med svenska artister ut på hästryggen.

Musik, publik, natur och hästar har aldrig varit så tajt sammansatta. Ett intensivt möte med mycket humor och värme. Vana ryttare eller inte, det får sommaren utvisa, men som vanligt kommer årets upplaga bjuda på en rejäl spridning i musikgenrer.

Årets artister som Wille Crafoord tar med sig ut i skogen är Danne Stråhed, Kristin Amparo, Gunhild Carling, Niklas Lind och Olle Linder!

Välkomna ut i det gröna och det vackraste av Skåne till en föreställning för hela familjen!

Läs mer på http://hovturnen.se/

* Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av en jury från Mechanum. Juryns beslut kan inte överklagas.