fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Arbeta hos oss

Vill du arbeta på ett företag som förstår att vi servar kunder, och inte bara deras bilar? Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och för att skapa nöjda kunder? Då är du rätt person för oss, och vi rätt plats för dig!

Lediga tjänster

Nedan hittar du våra lediga tjänster just nu. Finns det inga lediga tjänster inom det området du är intresserad av? Då är du alltid välkommen att skicka en generell intresseanmälan! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill arbeta på Mechanum och vara en del av vårt framgångsrika team.

Kontroll av bil

Verkstad


Hjärtat av Mechanum är våra verkstäder. Det är där vi ser till att din bil får bästa möjliga omvårdnad. I dagsläget har vi verkstäder i Mölndal, Partille, Tagene och Malmö.

Nöjd kund

Kundmottagning


Det första du möts av på alla våra anläggningar är våra kundmottagningar, där våra kollegor tar emot dig och hjälper dig med allt som rör ditt besök.

Huvudkontor


Mechanums huvudkontor ligger i Mölndal, i anslutning till en av våra serviceverkstäder. På kontoret finns avdelningar som ekonomi, marknad, försäljning och IT.

Mechanum är en auktoriserad verkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz och NIO som vill förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda allt kunderna behöver för sina bilar till en kvalitets- och servicenivå som de aldrig tidigare upplevt. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!