fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Auktorisation med omtanke

På Mechanum har vi ett motto: det ska alltid kännas tryggt och enkelt att lämna in bilen. Vi brukar därför säga att vi älskar service, och här nedan kan du se vad det innebär.

Trygghet är en självklarhet
Varje gång du lämnar någon av våra anläggningar så vet vi att det sker i en säker bil med höjt andrahandsvärde. Det är en trygghet för dig, men också för oss. För vi älskar service och vill att du ska må lika bra som din bil. Som vår kund har du alltid:

Säker in- och utlämning. På våra anläggningar finns en ringklocka, så att du smidigt kan lämna över din bilnyckel direkt i dörren.

Fri lånebil. Som kund hos oss kan du röra dig fritt medan vi tar hand om din bil.

Hämta/lämna-service. Vi hämtar din bil, utför service eller reparation och kör sedan tillbaka den! Under tiden har du fri lånebil.

Tydliga och bra priser. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hos oss kan du smidigt dela upp din betalning helt kostnadsfritt. Vill du betala med swish? Inga problem, det har vi på alla våra serviceverkstäder.

Förtroende är något man förtjänar

Auktoriserad service är mer än bara specialverktyg, originaldelar och avancerad utbildning. Det är en brygga mellan din bil och dess tillverkare. I en auktoriserad verkstad hittar man alltså inte på lösningar, man kan dem.

Våra mekaniker är specialutbildade för varje bilmärke och har tillgång till information och uppdateringar för varje enskild bil. Som auktoriserad verkstad besitter vi alltså just den kunskap som krävs för att läsa ut din bils information och lösa såväl mindre som avancerade elektroniska problem. Kort sagt, hos oss är det enkelt att lämna sin bil i trygga händer.

På Mechanum har vi förtjänat biltillverkarnas och generalagenternas fulla förtroende. Nu vill vi ha ditt. Boka ditt besök i dag och varmt välkommen in!