fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Din bil

0 mil 30 000 mil

Välj tjänst

Börja med att välja en av våra tjänster till höger. I steg 5 (Tillval) kan du sedan välja mellan allt från däck och glas till bilvård.

Service

Vi utför service och underhåll på din bil enligt biltillverkarens riktlinjer. Milbunden eller årlig service innehåller till exempel oljebyten, mjukvaruuppdateringar, slitagekontroller och vätskekontroller. När du skickat din bokningsförfrågan tittar vi på din på servicehistorik och återkommer med rekommenderat innehåll i servicen.

Reparation

Vi utför alla typer av reparationer och felsökningar på din bil, till exempel bromsbyten, garantireparationer, stenskottslagning, kamremsbyten, besiktningsansmärkningar. Vi byter även torkarblad och trasiga glödlampor.

Återkallelse

Fått brev om åtgärd på din bil? Boka din tid här.

Hjulskifte

Skadebesiktning

Om olyckan varit framme bokar du skadebesiktning via CAB:s hemsida genom att trycka här (nytt fönster).

NYHET - Fotobesiktning

Med vår fotobesiktning slipper du åka till verkstaden fler gånger än nödvändigt. Allt du behöver göra är att fota av alla skador du vill få reparerade och sedan skicka bilderna till oss.

Reparation

Tänk på att vi kan behöva felsöka bilen vid besöket om ni exempelvis anger att felindikering är tänd och att vi återkommer till er med åtgärdsförslag.

Message
Ok