fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Däckhotell

Tryggt – Enkelt – Smidigt

Däckhotell

Mechanums däckhotell är ett tryggt, enkelt och smidigt sätt att förvara dina däck på. Låt oss ta hand om hela processen och ge dina däck rätt vila inför kommande säsonger.

Boka här

Däckhotell – en smart investering
Det finns flera goda anledningar att låta dina däck checka in i vårt däckhotell. Du slipper smutsa ner dig och offra plats hemma i garaget eller källarförrådet.

Lämnar du in däcken i något av våra däckhotell i Göteborg eller Malmö kan du vara säker på att de förvaras i rätt ljus och temperatur. Det minimerar både slitage och åldrande, samtidigt som däckens livslängd ökar och sparar dig pengar. Dessutom sparar du tid, utrymme och energi på att låta däckhotellet ta hand om hela processen.

Hur gör jag?
Boka din plats i något av våra däckhotell i samband med däckbytet, via telefon eller via bokningssidan. Med tanke på att vår däckhotellstjänst blivit så populär kan det vara en bra idé att du hör av dig i god tid – så vi kan säkerställa att dina däck får plats.

Vad innebär en ”säsong” i däckhotellet?
Året delas upp i två säsonger, vilket innebär att vi förvarar dina vinterdäck under hela sommarsäsongen, eller sommardäcken under hela vintersäsongen. Det betyder att en säsong är cirka 4–6 månader. En säsongs förvaring i vårt däckhotell inklusive utvändig fälgtvätt kostar endast 999 kronor. Då ligger dina däck i tryggt förvar, vilket även gör nästa däckbyte extra smidigt. Förvaringskostnaden per år landar därmed på 1 998 kronor.

Våra kunder i däckhotellet får paketpris!
Kostnaden för ett hjulskifte är normalt 499 kronor. Passar du på att utföra ditt hjulskifte i samband med en säsongsförvaring erbjuder vi dig ett paketpris där du endast betalar 1 299 kr. Genomför du ditt hjulskifte och checkar in i vårt däckhotell i samband med service eller reparation över 1 500 kronor betalar du endast 999 kronor för en säsongsförvaring inklusive hjulskifte (du sparar 299 kronor).

Det finns inga bindningstider eller andra förpliktelser som kund i vårt däckhotell – allt du behöver göra är att ge oss förtroendet att ta hand om dina däck, på samma sätt som vi tar hand om din bil.


Läs mer om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad flermärkesverkstad som utför service, reparationer och garantiarbeten på personbilar och transportbilar för 15 av Sveriges mest populära bilmärken. Våra bilmärken är Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz och NIO. Vi är utbildade av varje enskilt märke, för att kunna leva upp till deras högt ställda krav. Med andra ord känner vi din bil lika bra som de som byggde den.

 • Utför service, reparation och garantiarbeten oavsett vart du köpt din bil
 • Bilvård, däck och bilglas under samma tak
 • Service- och skadeverkstäder i Göteborg och Malmö
 • Elbilsverkstad i Stockholm
 • Välj till lånebil vid service och reparation på någon av våra serviceverkstäder
 • Nästan alla rikstäckande serviceavtal gäller hos oss, för alla våra märken
 • Arbetar uteslutande med originaldelar och biltillverkarens egna specialverktyg
 • Oavsett om du tankar eller laddar din bil kan du lämna in den hos Mechanum
 • Samarbetar med alla försäkringsbolag
 • Vi tar emot alla våra märkens delbetalningskort