fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

I våra däckhotell förvaras dina däck i en trygg miljö som minimerar slitage och åldrande. Och skulle vi upptäcka att något av dina däck är i dåligt skick tar vi alltid kontakt med dig i god tid.

Däckhotell – en smart investering
Det finns flera goda anledningar till att låta oss förvara dina däck. När du lämnar in dina däck i något av våra däckhotell i Göteborg eller Malmö kan du vara säker på att de förvaras i rätt ljus och temperatur. Detta ökar deras livslängd, vilket sparar dig pengar.

Samtidigt slipper du smutsa ner dig och offra plats hemma i garaget eller källarförrådet i samband med däckbytet. Du sparar alltså även tid och energi på att låta oss ta hand om hela processen.

Hur gör jag?
Det smidigaste är ofta att boka däckhotell i samband med däckbytet. Men, med tanke på att vår däckhotellstjänst blivit så populär kan det vara en bra idé att du hör av dig i god tid – så att vi kan säkerställa att dina däck får plats. En säsongs förvaring inklusive grov fälgtvätt kostar bara 699 kronor. Då ligger dina däck här i tryggt förvar, vilket även gör nästa däckbyte extra smidigt.

Vad innebär en ”säsong”?
Jo, det betyder att vi förvarar dina vinterdäck under hela sommarperioden, eller sommardäcken under hela vinterperioden. En säsongs förvaring innebär alltså ca 4-6 månader, och förvaringskostnaden per år landar således på 1 398 kronor.

Våra kunder får paketpris!
Kostnaden för ett hjulskifte är normalt 399 kronor. Men – om du passar på med hjulskiftet i samband med en säsongsförvaring erbjuder vi dig ett paketpris där du endast betalar 999 kr (du sparar 99 kronor). Och i samband med service eller reparation över 1500 kr betalar du endast 699 kronor för en säsongsförvaring inklusive hjulskifte (du sparar 299 kronor).

Det finns inga bindningstider eller andra förpliktelser – allt du behöver göra är att ge oss förtroendet att ta hand om dina däck, på samma sätt som vi tar hand om din bil.

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!