fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Montering och balansering

Att byta däck är en lika självklar del av bilägandet som att byta olja.

Vi brukar rekommendera att man börjar planera för ett däckbyte redan när man har några millimeter kvar till lägsta tillåtna spårdjup. Dels är det inte säkert att man kan få tag på de däck man vill ha direkt, och dels så är bilens väghållning och köregenskaper ofta försämrade redan innan man når ner till lägsta spårdjup.

Att byta däck kan kännas som en tung och onödig utgift, men det behöver faktiskt inte vara dyrt. Särskilt inte om du köper dina nya däck direkt från oss Mechanum, och direkt låter oss montera och balansera dem i någon av våra verkstäder i Göteborg och Malmö. Det är ett smidigt, tryggt och prisvärt sätt att garantera bästa möjliga väggrepp till din bil!

Eftersom Mechanum är en auktoriserad märkesverkstad säljer vi de däck som din biltillverkare rekommenderar. På så vis kan vi borga för hög kvalitet och bra köregenskaper. Utöver montering och balansering kan det även vara en klok idé att boka in en hjulinställning om du vet med dig att dina tidigare däck varit ojämnt slitna. Detta utförs med fördel i samband med hjulskifte eller annan service.

OBS – priserna för däcken som visas här på vår hemsida är exklusive montering på fälg och bil. För 399 kronor per däck har du det monterat och klart på bilen, och då ingår montering av däcket på fälg och balansering av hjulet.

Vill du endast balansera dina hjul? Inga problem, vi hjälper dig gärna för endast 249 kr per hjul. Då ingår även av- och påmontering. Boka ditt besök här.

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!