fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Däckhotell – mer än bara förvaring

Den 1 december närmar sig och snart får sommardäcken en välförtjänt paus. Men hur vet man att de verkligen vilar upp sig? För att vara på den säkra sidan finns Mechanums däckhotell. Här behandlas och förvaras däcken på rätt sätt, och så här går det till:

Noggrann kontroll
När du lämnar in dina däck på vårt däckhotell kan du vara säker på att de alltid undersöks med lika mycket noggrannhet som erfarenhet. Bland annat kontrollerar vi mönsterdjup, lufttryck, slitage, skicket på hjulbultarna och eventuella skador i däcksidan. Skulle däcken vara slitna eller behöva bytas ut? Då ger vi dig alltid förslag på åtgärder i god tid. Dessutom ser vi alltid till att göra en grovtvätt på dina däck i samband med kontrollen.

Optimal förvaring
När däcken är kontrollerade och rengjorda är de redo för återhämtning. Hos oss förvaras dina däck ostört i en mörk och svalkande miljö, vilket hindrar däckgummit från att torka ut och få sprickor. På så sätt bibehåller man däckets egenskaper under däckets livslängd.

Du sparar både kraft och utrymme!
Att checka in däcken i vårt däckhotell är inte bara det bästa sättet att säkerställa däckens välmående – det är även det smidigaste. Du slipper bli nedsmutsad och bära tungt när det är dags för hjulskifte. Dessutom sparar du värdefullt förvaringsutrymme i garaget.

Att checka in är enkelt
På Mechanum är vi auktoriserade och vi arbetar alltid enligt våra biltillverkares exakta rekommendationer. Ge oss förtroendet att ta hand om dina däck på samma sätt som vi tar hand om din bil. Då får dina sommardäck den auktoriserade återhämtning de förtjänar. Vill du veta mer om vårt smidiga däckhotell? Klicka här.

Har du inte bokat ditt hjulskifte ännu? Inga problem – vi hjälper dig gärna. Just nu betalar du endast 99 kr för skiftet i samband med service och reparation!

Välkommen in till Mechanum – vi älskar service!