fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Söndagar & Helgdagar: Stängt.

Alltid hos Mechanum

Alltid hos Mechanum

Fri lånebil

Som kund hos oss har du alltid fri lånebil när du lämnar in din bil för service eller reparation på någon av våra serviceverkstäder! Alla våra lånebilar är trygga, bekväma och moderna. Dessutom är de oerhört enkla att låna.

Hämta-/Lämna-Service 499 kr

Vi hämtar din bil , utför service eller reparation och kör sedan tillbaka den! Under tiden har du fri lånebil.
Så här fungerar det: På servicedagen hämtar vi din bil mellan 9:30 och 10:30 på överenskommen adress – antingen hemma hos dig, på kontoret eller där det passar dig bäst. Då lämnar vi även en lånebil, så att du kan röra dig fritt under dagen. Vid servicedagens slut återlämnar vi din bil till överenskommen adress, och tar tillbaka lånebilen. Smidigt och enkelt!

Gäller endast:

  • När enkel resväg är max 2 mil eller 30 minuter från våra anläggningar.
  • Om bilen är i körbart skick.

Besiktning 599 kr

Tycker du att besiktningen av din bil är tidsödande? Låt oss göra jobbet samtidigt som din bil är inlämnad för service eller reparation så slipper du passa tider, vänta och utföra eventuella efterföljande verkstadsbesök.

Släcka tvåor 299 kr

Gick din bil inte genom besiktningen? Vi släcker dina tvåor utan att du behöver åka tillbaka till bilbesiktningen.
Mechanum är auktoriserade av Swedac för att släcka tvåor. I samband med reparationer av tvåor från besiktningen så kan du passa på att låta oss godkänna tvåorna och därmed slippa att åka tillbaka till besiktningen. Det enda du behöver tänka på är att vi måste släcka alla dina tvåor

AC-Rengöring 599 kr

Har du problem med dålig lukt i klimatanläggningen? Boka in en AC-rengöring för 599 kronor (kostnad för byte av kupéfilter tillkommer) så får du fräsch luft i bilen.

Statuskontroll 599 kr

Förebygg problem genom att låta oss kontrollera din bil! Vi kontrollerar bland annat vätskenivåer i motorrum (gratis komplettering av spolarvätska, kylarvätska och bromsvätska vid behov), vattenhalt bromsvätska, avgassystem, bromsrör och bromsledningar, bromsbelägg och bromsskivor, belysning, länkarmar, styrleder och spindelleder samt provkör din bil.