fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Hurra – vi har nya lånebilar!

Säg hej till Octavia Combi IV från Skoda!
Vår nya, fina lånebil. Denna moderna och bekväma laddhybrid innebär många förmåner för dig som kund, och här nedan kan du se några av dem.

Fri att låna, härlig att köra
Precis som vanligt har du fri lånebil när du servar eller reparerar hos oss, men från och med nu kan du köra runt i en modern och miljösmart laddhybrid medan vi tar hand om din bil. Octavia Combi IV är automatväxlad, utrustad med många smarta funktioner och har gott om plats. Det är en härlig bil att låna – helt kostnadsfritt vid service och reparation!

En smart miljöbil
När vi nu bytt lånebilsflotta valde vi att gå upp ett par steg i komfort och storlek, utan att belasta miljön. Octavia Combi IV är en smart miljöbil som bland annat laddar batteriet vid inbromsning. Den elektriciteten används bland annat när bilen startar från stillastående – allt för att spara miljön.

Bra att veta om Skoda Octavia Combi IV:

Drivs av både bensin och el.
Bilarna har tanklocket på höger sida och tankas med bensin. Man öppnar tanklocket med en knapp som sitter på nedre delen av förardörren. Att ladda bilens batteri kan göras på tre sätt: via växelström (AC), via förbränningsmotorn eller via bromsenergiåtergivning (energin från inbromsningen förvaras i batteriet).

Automatväxlad.
Bilen är utrustad med växelväljare istället för växelspak.

Elektrisk handbroms

Keyless
Det innebär att du bara behöver ha nyckeln i fickan för att öppna, köra och låsa bilen. När du öppnar dörren är det bara att dra i handtaget om du har nyckeln på dig. För att låsa tar man fingret mot handtaget när man lämnar bilen.

Testa själv! Boka ett besök för service eller reparation i någon av våra serviceanläggningar i dag, så kan du röra dig fritt med en härlig Octavia IV under tiden vi tar hand om din bil.


Välkommen till Mechanum – vi älskar service!