fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Inför bilsemestern – tre fina tips!

Semestern närmar sig och det börjar äntligen bli dags för soliga bilutflykter. På Mechanum håller vi öppet hela sommaren, och vi finns här så fort du behöver bilhjälp under semestern. För att välkomna det härliga vädret vill vi dela med oss av tre fina inför-bilsemestern-tips.

Gör en sommarkontroll
I sommar är vi många som vill utforska landets alla härliga smultronställen! Men hur mår bilen egentligen? Med enkla medel kan du alltid känna dig trygg och bekväm bakom ratten. Därför rekommenderar vi starkt att du utför en auktoriserad ”Sommarkontroll” på bilen. Det är en smidig, trygg och prisvärd inför-semestern-lösning som gör att du snabbt får koll på läget och enkelt kan förebygga eventuella problem. Oavsett om det är dags för service eller ej. Detta hjälper vi dig med, och just nu för endast 199 kr (ord. pris 599 kr)! Boka din sommarkontroll i dag.

Dragkroken – en semesterhjälte
Med dragkroken blir det enkelt att åka på husvagnssemester, köra släp till tippen och t.ex. sjösätta båten. Saknar din bil dragkrok? Då finns det bra hjälp att få. Som auktoriserade är vi utbildade av din bils tillverkare. Det innebär att vi gärna hjälper dig med allt från att välja rätt dragkrok till att utföra en smidig och prisvärd eftermontering. Hör bara av dig till oss, så hjälper vi dig.

Bättre luft ger bättre körning
Känns luften i bilen fräsch och sval? Då är allt som det ska. I annat fall kan du behöva rengöra eller kontrollera din AC, och kanske byta kupéfilter. Märker du att din AC börjar ge sämre effekt? Då hjälper vi dig gärna att behålla svalkan och skärpan på sommarvägarna. Som auktoriserade arbetar vi helt enligt biltillverkarnas egna AC-rekommendationer. Det gör att du alltid får rätt med mängd syre och skön temperatur i din bil. Boka ditt AC-besök i dag.

Varmt välkommen till Mechanum – vi älskar service!