fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Mechanum i samarbete med Yrkesakademin

Är du eller någon du känner arbetssökande och intresserad av en ny karriär inom fordonsbranschen? Ta chansen att utöka och stärka din kompetens genom att gå en arbetsmarknadsutbildning!

Utbildningen pågår under 40 veckor och inga förkunskaper krävs. Har du tidigare erfarenheter kan utbildningstiden kortas ner utefter kunskapsnivå.

Ökad bilförsäljning gör att verkstäder är i stort behov av fler yrkeskunniga människor och om du har en utbildning så är det lätt att få jobb. Därför finns en bra framtid för dig som är nyfiken på vår bransch.

En arbetsmarknadsutbildning är en kort, yrkesinriktad utbildning till yrken där det är brist på utbildad personal. Det är flera saker som påverkar dina möjligheter att få gå en arbetsmarknadsutbildning. Arbetsförmedlingen väger samman dina tidigare utbildningar och erfarenheter, dina möjligheter att få jobb samt hur behoven på arbetsmarknaden ser ut. Du behöver vara inskriven som arbetssökande hos Arbetsförmedlingen. Utbildningen är på heltid. För mer information kan du läsa på Arbetsförmedlingens hemsida.

Öppet hus 17 augusti- Mechanum Skadeverkstad

Vi på Mechanum samarbetar med i stort sett alla stora gymnasieskolor i Göteborg och Malmö, men också med flera vuxenutbildningar. Elever får möjlighet att göra sin praktik hos oss, där vi står för en stor del av den praktiska utbildningen. Vissa har praktik i endast ett par veckor, medan andra gör 50-60% av sin utbildning hos oss. Varje termin tar vi emot närmare 40 elever för att säkerställa branschens fortsatta tillväxt.

Vi tror på ett starkt samarbete mellan skola och näringsliv. Och vi bidrar genom att som företag vara med och visa den bransch vi jobbar inom, och dessutom göra elever bättre rustade för framtiden med kunskap om hur arbetsmarknaden ser ut idag.

Mechanum är utbildade av de bilmärken vi är auktoriserade för, vilket gör att vi representerar just den kvalitet de står för. Vår verkstad är med andra ord en förlängning av biltillverkarna själva och här finns specialister inom varje område – från drivlina till elektronik. Förtroendet har vi förtjänat genom biltillverkarnas utbildningar och genom att uppfylla deras högt ställda krav.

Nu kan du via länken nedan anmäla dig till ett studiebesök för att ta reda på om Bilskadereparatör/Fordonslackerare är rätt yrke för just dig!
Du kommer att få besöka en av våra skadeverkstäder, se hur en arbetsdag kan se ut och kanske möta några av dina framtida kollegor.
Vill du även besöka skolan så har de öppet hus samma dag, 17 augusti.

Anmälan studiebesök Mechanum Skadeverkstad/Yrkesakademin:
Klicka här eller scanna QR-koden

För att läsa mer om utbildningen:
Klicka här eller scanna QR-koden

Skicka din intresseanmälan till utbildningen:
Klicka här eller scanna QR-koden

Har du frågor eller funderingar?
Kontakta Lena Svendsen på telefon 031-340 01 47 eller mail lena.svendsen@mechanum.com.

Varmt välkommen med din ansökan!