Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Mechanum

Märkesauktoriserad Bilverkstad

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW och Mercedes-Benz. Vi vill förändra din syn på vår bransch genom att erbjuda allt du behöver för din bil till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi har höga ambitioner både när det gäller hur vi tar hand om din bil, men också hur vi tar hand om dig som kund.

Som auktoriserad märkesverkstad utför Mechanum alla förekommande service- och reparationsarbeten. Vi utför även garantireparationer oavsett var du köpt bilen. I arbetet tar vi hjälp av biltillverkarens egna diagnosverktyg och vi har alla specialverktyg som krävs för att vara certifierade att hantera just din bil. Våra mekaniker är även utbildade av biltillverkaren. Allt detta betyder att du får en giltig stämpel i serviceboken, att vi kan släcka tvåor från besiktningen och att vi ger dig en garanti på allt arbete. Vi är även en fullvärdig skadeverkstad och samarbetar med alla försäkringsbolag och använder genomgående enbart originaldelar.

Mechanum startade i Göteborg 2008 och vi har i dagsläget tre serviceanläggningar och en skadeverkstad där. I Malmö har vi sedan hösten 2010 en serviceanläggning med skadeverkstad.

När vi frågar våra kunder om hur de upplever oss på Mechanum, så svarar 95 % att de är nöjda. Ett gott betyg skulle nog de flesta tycka, speciellt bilverkstäder, men vi nöjer oss inte. Vi kommer att jobba vidare tills alla som lämnar oss inte har någonting att invända. Vårt mål är att alla ska vara nöjda i Framtiden!

Bra-Service_2

Våra ledstjärnor

För oss är service så mycket mer än att bara fixa bilen och släcka lampor. Det är du som behöver bra service. För oss innebär det följande:

VI ÄR KUNDFOKUSERADE.
PÅ RIKTIGT.

Vi ser varje uppdrag som en möjlighet att överträffa dina förväntningar. Vår mest särskiljande och unika egenskap är att vi enbart sysslar med service och reparationer. Vi är 100 % service och fokuserar därför på att serva dig på ett så bra, effektivt och nytänkande sätt som möjligt. Vi är de som har mest att förlora på dålig kundservice.

VI ÄR STEGET FÖRE.
MED ALLT.

Vi skapades för att bryta upp verkstadsmonopolet och ge kunder bättre service. Det ligger alltså i vårt DNA att hitta nya lösningar på gamla problem. Oavsett om det gäller innovativa verkstadsprocesser, oväntade kommunikationskanaler eller ett nytt sätt att servera kaffe så ska vi alltid vara först.

VI ÄR TRANSPARENTA.
UTAN UNDANTAG.

Vi är övertygade om att transparens och ärlighet är den snabbaste vägen till ditt förtroende och lojalitet. Du är alltid välkommen i verkstaden för att följa arbetet eller få förklarat vad vi gjort. Vi är ärliga och tydliga i vår kommunikation och tar alltid ansvar om vi begått ett fel.