fbpx  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Har du ett serviceavtal?

2018-12-14

När man köper en ny bil är det vanligt att man tillsammans med bilförsäljaren tecknar ett serviceavtal. Men visste du att de flesta av dessa även gäller hos oss?
Regelbunden auktoriserad service

Ett serviceavtal fungerar som en försäkring, där du betalar ett och samma belopp varje månad. På så sätt vet du vad ditt verkstadsbesök kommer att kosta redan innan du lämnar in bilen. Och med regelbunden auktoriserad service ökar även din bils andrahandsvärde. Oavsett var du köpte din bil, eller tecknade ditt avtal, så gäller de flesta serviceavtal hos oss på Mechanum.

Vi hjälper dig

Har du ett serviceavtal? Hör av dig till oss på Mechanum. Vi är auktoriserade för hela nio bilmärken, där majoriteten av dem erbjuder serviceavtal. Hos oss kan du dessutom vara säker på att bilen alltid servas med originaldelar av kunnig och erfaren personal, som vid varje tillfälle ger dig en grundlig genomgång av de åtgärder vi rekommenderar. Allt för att din bil ska hålla länge, och för att du som bilägare ska känna dig lugn och trygg. Dessutom erbjuder vi alltid fri lånebil när du lämnat din bil hos oss.

För frågor om serviceavtal, klicka bara på länken för ditt bilmärke:

Audi: http://www.mechanum.com/vara-varumarken/audi-service/audi-serviceavtal/

BMW: http://www.mechanum.com/vara-varumarken/bmw-service/bmw-fri-service/

Mercedes-Benz: http://www.mechanum.com/vara-varumarken/mercedes-service/mercedes-benz-serviceavtal/

Opel: http://www.mechanum.com/vara-varumarken/opel-service/opel-serviceavtal/

Skoda: http://www.mechanum.com/vara-varumarken/skoda-service/skoda-serviceavtal/

Volkswagen: http://www.mechanum.com/vara-varumarken/volkswagen-service/volkswagen-serviceavtal/

Volvo: http://www.mechanum.com/nyheter/volvo-serviceavtal-som-ett-gymkort-din-volvo/