Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Tagene 7-17) Lördagar: 10-14 (endast Mölndal och Malmö), Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Hurra! Vi fyller 10 år – och det ska firas

2018-01-16

Det är roligt när det går bra, och det går fort när man har roligt. För 10 år sedan slog vi upp portarna till vår första verkstad i Partille, och i dag är vi hela sju anläggningar i Göteborg och Malmö. Målet är fortfarande detsamma – att höja ribban inom verkstadsbranschen. Men, detta är bara början. 2018 kommer nämligen bli ett sällsynt bra bilår för dig som Mechanum-kund.

Drop-in

Det gäller att vara lyhörd, innovativ och flexibel om man vill förena auktoriserad service med enkelhet. Och i år händer det grejer. Stolta kan vi nu presentera Mechanums egna Drop-in! Behöver din bil plötsligt ses över? Då är det bara att köra in till oss, ta gärna en kopp kaffe så hjälper vi dig. Självklart är det fortfarande smidigt att boka en tid på vår hemsida, men med vår Drop-in kan vi ytterligare öka vår tillgänglighet – och därför även din frihet.

Förenkla för att förbättra

Det ska aldrig behöva kännas jobbigt att lämna bilen hos en verkstad. Detta är vårt motto. Och därför får du som Mechanum-kund alltid särskilda förmåner när du låter oss serva eller reparera din bil. Under 2018 kommer vi att presentera flera nya spännande erbjudanden och förmåner. Till dess har du alltid:

-Fri lånebil
-Kostnadsfri delbetalning på upp till 12 månader
-Snabb skadebesiktning

Sist men inte minst

Stort tack! Vi är där vi är på grund av dig. Ditt förtroende gör att vi ständigt kan förenkla din bilvardag. Vi lovar att förvalta detta, och ser fram emot vad de kommande 10 åren bjuder på för spännande utveckling. En sak är dock säker – vi är oerhört tacksamma över att ha kunnat hjälpa närmare en halv miljon besökare. Håll utkik efter våra spännande erbjudanden under 2018, och må vi serva ut i hundrade år!