Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

”Kvällsservice är kanon för alla som kör i arbetet”

2016-05-09
Jih_herobild_web”Kvällsservice är kanon för alla som kör i arbetet” – Johan Holst på Johan i Hallen.

Johan har levererat kött från Johan i Hallen i snart 14 år. Då han spenderar större delen av arbetsdagen på vägen är arbetsbilen minst sagt ovärderlig. För Johan är därför kvällsservice på Mechanum en hjälpande hand i arbetet.

– Jag tycker att kvällsservice är bra för då behöver man inte involvera sin egen arbetstid när man lämnar in bilen. Man kör bara in efter jobbet och hämtar ut den på morgonen dagen efter, berättar han.

För Johan i Hallen är det särskilt attraktivt att få service under natten, då kylbilarna är ett måste för att kunna leverera kött på dagarna. Och för att även slippa ytterligare avbrott i arbetsdagen har Mechanum ibland hjälpt till lite extra.

– Vissa gånger har vi faktiskt fått bilen utkörd till oss efter att den blivit klar i verkstaden. Det har varit perfekt när man haft fullt upp att göra själv, förklarar han.

Johan tycker att kvällsservice är en trygghet för företag som är ute och rör på sig. Därför tycker också han att fler borde upptäcka det.

– Kvällsservice är kanon för alla som kör i arbetet. Jag har kompisar som bland annat arbetar som svetssäljare, och de är ute och kör mycket. Till dem skulle jag varmt rekommendera det här. För vår del är det även viktigt att snabbt kunna få tider som passar just oss. Sedan är det ju bra lånebilar, både transportbilen och Skodan. De fyller syftet och är bekväma, fastslår han.