Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Nu är vi ISO-certifierade!

2019-03-22

God struktur är ryggraden i en lyckad verksamhet. Stolta kan vi nu meddela att Mechanum är ISO-certifierade, både vad gäller kvalitet och miljö.

Tydligt blir tydligare

Mechanum är nu certifierade för kvalitetsledning (ISO 9001) och miljöledning (ISO 14001). Det innebär att vi på rätt sätt planerar, följer upp och dokumenterar allt som pågår i vår verksamhet. En klar fördel med certifieringen är att allt som redan var tydligt nu blir oerhört tydligt. Det gör att vi ännu snabbare kan upptäcka och åtgärda eventuella problem.

En starkare målbild

ISO-certifieringar är en garanti för att vi uppfyller de höga krav som ställs. Men också att all vår personal, från Göteborg till Malmö, vet vad som förväntas och delar samma starka målbild. På Mechanum har vi alltid varit bra på att planera och följa upp, så vi var väl förberedda inför certifieringen. Varje enskild Mechanum-anläggning kommer att behålla sin unika personlighet – men alla anläggningar delar nu samma tydliga struktur.

Lena Svendsen, Customer service-chef på Mechanum, sammanfattar nyttan med våra ISO-certifieringar bäst:

”Jag älskar strukturen. Att man syr ihop säcken. Det gör att alla är klara med vad som gäller – hur, var och när. Skulle det uppstå problem så kan vi snabbt vara där och åtgärda, en gång för alla.”

Välkommen till Mechanum – din märkesauktoriserade och ISO-certifierade verkstad.