Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: 10-14 (endast Mölndal och Malmö), Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Transportbilen – mer än bara en bil

2019-02-12

Din transportbil är ett viktigt arbetsverktyg, som ibland behöver service. Ju flexiblare dina verkstadsbesök är, desto produktivare blir dina arbetsdagar. Så här gör du för att undvika oönskade avbrott i tjänsten:

Välj hållbar service

Din transportbil är mer än bara en bil. Det är ett viktigt arbetsverktyg, som du måste kunna lita på och känna dig trygg i. Därför finns auktoriserad service. I en auktoriserad verkstad är alla mekaniker utbildade av biltillverkarna själva, och de arbetar uteslutande med originaldelar samt biltillverkarnas egna diagnos- och specialverktyg. Det gör att din transportbil håller längre, och att du slipper oroa dig över oönskade avbrott i tjänsten.

Låt ditt schema bestämma

På Mechanum älskar vi service. Dels är vi auktoriserade, dels har vi full förståelse för ditt vardagspussel. Vi vet att ju smidigare dina verkstadsbesök är, desto produktivare blir dina arbetsdagar. I vår anläggning i Malmö erbjuder vi därför kvällsservice. Det innebär att du kan köra in med din transportbil när det passar dig, och få auktoriserad service över natten – till samma pris som service över dagen. Alltid med fri lånebil.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig. Vi svarar på alla frågor, och täcker alla dina verkstadsbehov. Lär mer här: https://www.mechanum.com/vara-varumarken/transportbilar/