Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Vi har öppet som vanligt – men är flexiblare än någonsin

2020-03-23

Just nu är det mycket som händer i världen och vi befinner oss i en situation som ingen av oss tidigare upplevt. Vi på Mechanum, tillsammans med våra branschkollegor, har ett ansvar att bära i tider som dessa.

 

Bilarna måste fungera

Dels för att varor ska kunna levereras, dels för att vi människor ska kunna ta oss till våra jobb och utföra våra arbeten. Detta gäller framförallt alla som arbetar med samhällskritiska funktioner, såsom sjukvård, polis, barn- och äldreomsorg. Till er vill vi passa på att rikta ett stort tack för den oumbärliga insats ni gör varje dag! För att spara er tid under denna hektiska period hämtar och lämnar vi er bil utan kostnad vid service eller reparation. 

Vi har öppet som vanligt – men är flexiblare än någonsin:


Lämna in din bil utomhus

Nu har vi öppnat vår utomhusinlämning i Mölndal och Malmö. Det innebär att du tryggt och smidigt kan lämna in din bil för service eller reparation utanför anläggningen.
Boka en tid i dag och varmt välkommen!

Vi hämtar din bil, fixar den och kör tillbaka den – när och där det passar dig.
Under tiden har du fri lånebil. Här kan du läsa mer om vår hämta/lämna-service.
Arbetar du inom t.ex. vården, äldreomsorgen eller med barn? Då bjuder vi på hämta/lämna-servicen!

Delbetala – kostnadsfritt
Hos oss kan du lösa dina bilproblem med en gång, men betala i behaglig takt – helt utan ränta. Alltid med fri lånebil och kort väntetid! Här kan du läsa mer och boka en tid i någon av våra verkstäder.

 

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!