fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Aktuellt

Nu är vi även auktoriserade för BMW och MINI i Tagene!

Stolta kan vi nu meddela att vår anläggning i Tagene är auktoriserad för BMW och MINI. Auktorisationen innebär specialutbildade mekaniker som endast arbetar med originaldelar och specialverktyg.

3 tips för säkrare höstkörning!

Ta del av tips hur du förbereder dig och din bil på bästa möjliga sett inför hösten. När mörkret faller och vädret skiftar gäller det att ha de allra bästa förutsättningarna för en trygg körning.

Snart är det dags för vinterdäcken!

Passa på att boka in ditt hjulskifte vid service eller reparation så betalar du bara 99 kr för skiftet. Dessutom bjuder vi på första säsongen i vårt däckhotell! Läs mer och boka besök i dag

Dags att se över utsikten?

Här har vi sammanställt en liten kontrollguide, och passar samtidigt på att dela med oss av ett glasklart erbjudande.

Inför bilsemestern – tre fina tips!

För att välkomna det härliga vädret vill vi dela med oss av tre fina inför-bilsemestern-tips.

Hurra – Vi har nya lånebilar!

Säg hej till Octavia Combi IV från Skoda!
Vår nya, fina lånebil. Denna moderna och bekväma laddhybrid innebär många förmåner för dig som kund, och här nedan kan du se några av dem.

Snart dags för sommardäcken!

Vi befinner oss i första halvan av mars, med klassiskt vårväder. Det börjar med andra ord bli dags för sommardäcken. Men hur mår de egentligen? Här kommer några enkla kontrolltips

Torkarbladen – så tar du hand om dem

Dina torkarblad gör ett fantastiskt jobb, och ju värdigare de får åldras desto bättre sikt får du på vägarna. Så här gör du för att både torkarbladen och rutorna ska förbli friska i kylan.

Auktorisation med omtanke

På Mechanum har vi ett motto: det ska alltid kännas tryggt och enkelt att lämna in bilen. Vi brukar därför säga att vi älskar service, och här kan du se vad det innebär

Är din bil redo för vintern?

I sommar var vi många som valde att utforska landets alla smultron-ställen. Bilen har med andra ord inte legat på latsidan. Så, är den redo för vintern?

Däckhotell – mer än bara förvaring

Den 1 december närmar sig och snart får sommardäcken en välförtjänt paus. Men hur vet man att de verkligen vilar upp sig? För att vara på den säkra sidan finns Mechanums däckhotell. Här behandlas och förvaras däcken på rätt sätt, och så här går det till: