fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Elbil hos Mechanum

Mechanum samlar allt om elbilar på ett och samma ställe.

Visste du att vi även servar och reparerar elbilar? Som auktoriserade är vi specialutbildade av våra bilmärken och kan därför alltid leva upp till deras högt ställda krav. Vare sig det gäller elbil eller ”vanlig” bil. Vi har, kort sagt, den rätta kompetensen för att ta hand om just din elbil. Och hos oss finns specialister inom varje område – från drivlina till elektronik.

Varför Mechanum?
Vi vill inte bara vara med i förändringen – vi vill driva den. Som auktoriserad verkstad för 14 av Sveriges största bilmärken är vi ständigt på jakt efter nya sätt att förbättra för dig och din bil. Samtidigt vill vi alltid göra det vi kan för att främja hållbarhetsutvecklingen i vår bransch. Vi vill helt enkelt att allt vårt arbete ska vara bra för dig och din bil, och skonsamt för vår planet. Att vi servar och reparerar elbilar innebär att vi kan vi hjälpa fler och samtidigt stötta alla som kör hållbart.

Allt under samma tak
På Mechanum säljer vi inga bilar, vi tar istället hand om dem och ser till att de lever längre. Till vår hjälp har vi specialutbildade mekaniker som uteslutande arbetar med originaldelar, den senaste mjukvaran och din biltillverkares aktuella rekommendationer. Alltid auktoriserat och prisvärt, och alltid med fri lånebil vid service och reparation – vare sig du tankar eller laddar din bil.

Köpte du din bil med serviceavtal?
Grattis! Hos oss kan du använda ditt serviceavtal. Och det är mer än bara bekvämt. Vi kan nämligen erbjuda dig bästa möjliga service och ett tryggare bilägande. Hos Mechanum är du inte bara välkommen – här har du möjlighet till något bättre. Låt oss få visa dig vår syn på service, läs mer här.

Vill du komma i kontakt? Hör gärna av dig, eller boka ett besök redan i dag.

Varmt välkommen till Mechanum – vi älskar service!