fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Om Upplevelsen

Vi vill att din bil ska vara lika trevlig att äga som att köra. På Mechanum får du därför en helt ny verkstadsupplevelse – befriad från besvärligheter, full med bekvämligheter.

Hos oss får du:

  • Flexibel inlämning och uthämtning
  • Full kontroll på kostnader och åtgärder.
  • Alltid få fri lånebil under service.
  • Möjlighet att ta en välförtjänt paus i vår bekväma lounge.

En flexiblare verkstad
Det ska vara smidigt att lämna sin bil i trygga händer. Därför kan du, när som helst på dygnet, enkelt boka ett auktoriserat verkstadsbesök här på vår hemsida. Våra portar står öppna alla vardagar mellan 07-18 och du väljer helt själv när det passar dig att komma in med bilen.

Vid hjulskifte erbjuder vi dessutom ett förstklassigt däckhotell, där vi ser över och gör rent dina däck innan vi förvarar dem mörkt och svalt till nästa säsong. På så sätt sparar du lika mycket tid och plats som rygg, samtidigt som du förlänger däckgummits livslängd.

Rör dig fritt
Vårt mål är att du aldrig ska behöva känna dig strandsatt under ditt verkstadsbesök. Hos oss är det därför enkelt att välja både vad du vill göra under tiden och var du vill göra det. Vill du fortsätta din arbetsdag, åka iväg och luncha eller passa på att utföra lite ärenden medan vi servar din bil? Då kan du glädja dig åt att vi alltid erbjuder fri lånebil, där du endast betalar för bränslet. Eller vill du hellre bara slappna av, vila upp dig och kanske passa på och beta av lite i inkorgen? Då kommer du trivas fint i vår sköna lounge, där du bekvämt kan luta dig tillbaka med nybryggt kaffe och fri wi-fi. Kort sagt: på Mechanum tar vi väl hand om din bil utan att stjäla din tid.

Trygghet och öppenhet
God service är något vi värnar lika mycket om i vår verkstad som i vår kundmottagning. Förutom att vara auktoriserade är vi nämligen unika i det att vi bemöter dig med lika mycket kompetens som nyfikenhet. Vi svarar gärna på frågor, och har du inga så frågar vi gärna dig – t.ex. om vad du anser om de åtgärder vi rekommenderar, eller om priset känns ok. Vi utför nämligen aldrig verkstadsåtgärder utan ditt godkännande och är samtidigt  noga med att du alltid får tydliga och korrekta prisuppgifter – baserade på din bils behov och tillverkarens instruktioner.

Att lämna in bilen på verkstad kan faktiskt vara en trevlig stund, och hos oss får du och din bil alltid bästa möjliga omhändertagande.

Välkommen in och upplev skillnaden!