fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Reparera istället för att köpa nytt!

Ett cirkulärt miljötänk är centralt för oss på Mechanum och genomsyrar hela vår verksamhet. ISO-certifiering, solceller på våra verkstadstak och en ny stor elbils-omställning är bara några av våra miljösatsningar. Det senaste året har vi installerat totalt 50 st laddpunkter och driftsatt vår första solcellsanläggning på Mechanum i Malmö. Ytterligare 100 laddpunkter och två solcellsanläggningar är under projektering. Dessutom är alla våra lånebilar miljösmarta hybrider. Här kan du läsa mer om våra lånebilar.

På Mechanum säljer vi inga bilar, vi har istället i snart 15 år servat och reparerat de bilar som redan finns. Vi tror på stabilitet och långsiktighet för både din bil och vår planet, därför föredrar vi reparation så att du slipper köpa nytt! Det kallar vi sunt miljötänk och bidragande till ett smart återbruk i bilbranschen. Tack vare våra specialutbildade mekaniker ser vi till att din bil håller längre. Bra för dig – bra för vår planet.

Auktorisation och originaldelar
Som auktoriserad verkstad arbetar vi uteslutande med originaldelar, den senaste mjukvaran och följer biltillverkarnas aktuella rekommendationer. Reservdelar som är original är godkända av din biltillverkare och anpassade till just din bil – vilket påverkar bilens köregenskaper, livslängd och andrahandsvärde positivt. Du märker kanske ingen större skillnad utanpå, men eftersom originaldelar är perfekt utformade är de i längden skonsammare för både bilen och miljön.

Vår arbetsmetod höjer kvaliteten på reparationen, stärker bilens prestanda samt förlänger fordonets livslängd. Oavsett om det är en bränsledriven eller laddbar bil. Dessutom är våra mekaniker specialutbildade av våra generalagenter vilket säkerställer kvalitet och en varsam hantering av fordonet.

Garanti och kundnöjdhet
Vi på Mechanum vill att du ska känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss. Därför har du alltid 12 månader eller 1 000 mils garanti när du servar eller reparerar, allt enligt Motorbranschens riktlinjer. Därtill lämnar vi både pris- och nöjdkund-garanti på vårt arbete. Med vår service behöver du aldrig välja mellan kvalitet och miljö. Läs mer om vår Nöjd kund-garanti.

Välkommen till Mechanum – vi älskar service