Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Service & Reparation

Mechanum 6+ – Glada besked för äldre bilar!

Vi ser till att din bil lever längre – oavsett hur gammal den är. För vi har nämligen specialutbildning, så att även äldre bilar får äkta auktoriserad originalservice. På så sätt kan du prisvärt och enkelt fortsätta ta hand om din bil, även om den har några år på nacken. Läs mer nedan.

Länge leve din bil

Teknologin går, som vi alla vet, med snabba steg. En bil som är över sex år anses därför ofta vara smått förlegad och på gränsen till att behöva bytas ut. Det tycker vi är synd. Eftersom vi är utbildade av just ditt bilmärke vet vi precis vad din bil behöver – och inte bara när den är i sin ungdom. Våra specialutbildade mekaniker gör nämligen ingen skillnad på ålder, utan ger nya och äldre bilar äkta auktoriserad originalservice på lika villkor. Att ha några år på nacken behöver alltså inte vara något negativt för din bil, så länge du ser till att den får rätt service. Och det är där vi kommer in i bilden.

Prisvärt och enkelt

Vi besitter den kunskap, utrustning och de originaldelar som krävs för att ge din bil bästa möjliga omhändertagande. Dessutom har vi som mål att ge alla bilar ett längre och bättre liv. Så, vad innebär det för dig? Jo, det ger dig ett tryggare men framförallt bekvämare bilägande. Du behöver aldrig mer oroa dig för orimliga service- eller reparationskostnader baserade på din bils årsmodell. Du slipper dessutom skrota eller sälja den bil som varit med dig under alla dessa år. Istället kan du serva den hos oss, då får din bil precis det den förtjänar: en andra andning – utan att du ska behöva kompromissa på vare sig kvalitet eller kostnader. För, visst, en ny bil är härlig. Men en äldre bil har en historia med sin ägare.

Auktorisation med ansvar

I vår verkstad görs inga nödlösningar och här kommer din bil aldrig stöta på någon åldersdiskriminering. Som kund hos oss säkerställer du att din bil åldras med värdighet. Det tar vi ansvar för.

Så, välkommen att köra in till oss. Med vår verkstad förblir din bil frisk och hålls aktuell, oavsett ålder. Klicka på ditt bilmärke nedan så får du se.