Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Service & Reparation

Noll-fel-garanti

Vårt mål är att ha den högsta kompetensen och vara bäst på det vi gör. Allt för att du skall känna att din bil är i trygga händer. Vår Noll-fel-garanti innebär att om vårt arbete inte är korrekt utfört kommer vi och hämtar din bil, tar den tillbaka till verkstaden och korrigerar misstaget. Under tiden får du en lånebil.

Det skapar inte bara stor trygghet för dig som kund att veta att vi finns här för dig om något mot förmodan skulle gå fel. Det sätter också press på oss att hela tiden göra vårt yttersta för att du ska känna dig nöjd, och för att din bil ska bli så väl omhändertagen som möjligt.

Att vi inte bara åtgärdar felet helt utan extra kostnad, utan också kommer och hämtar din bil, gör att du förhoppningsvis kan minimera störningar i din vardag. Med en lånebil kan du dessutom se till att hinna med och sköta alla dina åtaganden under den tid det tar för oss att färdigställa arbetet.

Vår noll-fel-garanti är helt enkelt ett löfte från oss till dig, att vi står för vad vi gör och inte lämnar några jobb halvfärdiga. För oss är det viktigast att vi lämnar ifrån oss något vi kan vara nöjda med och stolta över, precis som det för dig är viktigast att få jobbet utfört till rätt pris. Svårare än så är det inte.