Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Service & Reparation

Reservdelar

Vi har originalreservdelarna till din bil

Behöver du reservdelar till din bil? Vi har originalreservdelar till bilar av våra märken (Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW och Mercedes-Benz (Mercedes endast i Göteborg).). Kontakta oss på 010-516 80 00 eller info@mechanum.com för mer information!

Ett säkert sätt att se till att du har en bil som rullar många mil är att underhålla bilen enligt serviceplanen och att använda originaldelar. Är du i behov av reservdelar så har vi på Mechanum originalreservdelar från våra olika bilmärken.

En originalreservdel passar garanterat i din bil, vilket betyder att den aldrig kommer att behöva anpassas utan kan sättas dit direkt. Det sparar både tid och arbete. Dessutom utvecklar respektive bilmärke sina reservdelar kontinuerligt. Det betyder att originalreservdelar från oss alltid är av senaste modell med eventuella förbättringar och fördelar. Det gör att din bil håller längre eftersom att bilens hårt prövade komponenter byts mot reservdelar som drar nytta av modern utvecklad teknik. Med originalreservdelar gör du din bil steg för steg bättre anpassad och mer modern.

Det är väldigt bra för bilen att reservdelarna är originaldelar och montering av originaldelar förlänger bilens livslängd. Vi säljer gärna delar direkt till dig om du vill utföra arbetet själv, men rekommenderar att du låter oss utföra det. Det finns många anledningar till det men den kanske främsta orsaken är att det är ett arbete som måste bli rätt och ska då skötas av utbildad personal som är specialister på service av bilar. Det är både för din bils och din egen skull som det är nödvändigt att kunniga människor utför arbetet. De specialisterna har vi på Mechanums verkstäder och det är bland annat det som gör oss till en auktoriserad verkstad för våra bilmärken.

Läs gärna mer om våra lösningar för service och reparation här på sidan eller kontakta oss om du har några frågor. Hos oss är din bil alltid i trygga händer.

Här är de bilmärken som vi på Mechanum säljer originalreservdelar för:

  • Volkswagen
  • Audi
  • Skoda
  • Volkswagen Transportbilar
  • Saab
  • Opel
  • Volvo
  • Ford
  • BMW
  • Mercedes-Benz