Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Service & Reparation

Serviceavtal

Alla bilar, nya som gamla, är i behov av regelbunden service. För dig som kund kan det vara svårt att veta vad servicen kommer att kosta, vilket kanske innebär att du drar dig för att lämna in bilen på verkstad. Men, det finns sätt att undvika dessa situationer på. Du som bilägare kan undvika att bli överrumplad av priset och få total koll på ditt bilägande. För majoriteten av de bilmärken som vi arbetar med här på Mechanum erbjuds olika typer av serviceavtal. Ett serviceavtal innebär att du tecknar en försäkring på att du under en viss tid eller en viss körsträcka är helt försäkrad mot oväntade och stora kostnader för bilens service.

Ett serviceavtal betyder att du betalar en viss summa varje månad istället för att betala en stor klumpsumma vid ett visst tillfälle. Det gör att du hela tiden kan känna dig trygg och säker på vad servicen kostar, dessutom behöver du inte dra dig för att lämna in bilen på någon av våra verkstäder eftersom det inte kommer innebära några merkostnader. Du har redan betalat för din service genom månadsavgiften.

Det hela är både enkelt och genialiskt. Köp din bil precis var du vill, teckna ett serviceavtal och kom till oss och serva din bil*. Det enda du behöver göra sedan är att betala månadsfakturan och lämna in bilen hos någon av Mechanums verkstäder efter ett visst antal mil eller månader. Bilen servas hos oss av kunnig och erfaren personal och ges en grundlig genomgång som försäkrar dig om att din bil kommer att hålla länge. Hos Mechanum tas din bil väl om hand och du kan räkna med en komplett och professionell service.

Olika bilmärken har olika utformningar av serviceavtalen. För att ta reda på vad som gäller för just din bil och hur vi kan hjälpa dig kan du följa länkarna nedan eller ringa oss på 010-516 80 00

* Ingår serviceavtal när du köper bilen gäller dessa oftast hos oss också, oavsett vad bilförsäljaren säger. Opel, Mercedes-Benz, BMW Fri Service, Volkswagen, Skoda,  Audi, Volkswagen transports rikstäckande serviceavtal gäller alltid hos oss. Volvos  serviecavtal är bundna till återförsäljaren du köper det hos om du inte lägger till tilläggstjänsten Rikstäckande service. Ring oss och fråga om du är osäker. Vi kan även hjälpa dig att teckna om ett bundet serviceavtal hos oss istället.