Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Skadeverkstad

Boka online

BOKA TID

Framtidens Skadeverkstad

Mechanum är en auktoriserad skadeverkstad för Saab, Opel, Volkswagen, Audi, Skoda, Volvo, Ford, BMW och Mercedes-Benz (Mercedes endast i Göteborg). Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hjälper dig genom hela processen med din skada; skadebesiktning, plåtreparationer av bilplåt, lackering m.m. Behöver du hjälp med din skadeanmälan så ordnar vi även det.

Skadebesiktningen tar cirka en halvtimma och utförs av vår skadetekniker som tillsammans med dig går igenom skadorna på bilen. Även små skador överstiger i de flesta fall självrisken, det är därför viktigt att snabbt göra en skadeanmälan då det krävs ett godkännande från försäkringsbolaget innan reparation kan utföras.

Sedan februari 2013 är vår skadeverkstad i Göteborg dessutom If-certifierad verkstad, vilket innebär att vi har If:s sitt fulla förtroende genom hela handläggningen av skadan vilket i sin tur gör att ärendet får en kortare beslutsväg och att besked kan ges snabbare till dig som kund.

Kontakta oss på 010-516 80 00 för att boka en skadebesiktning.

Välkommen till Framtidens Skadeverkstad i Göteborg och Malmö!

 

Här nedan ser du hur skadeprocessen går till.

SKADEVERKSTÄDER

 • Göteborg

  Skadeverkstad Partille

  Brodalsvägen 13
  433 38 Partille

  Läs mer
  VI SERVAR:
  Öppettider:
  Ordinarie öppettider
  Vardagar: 7-18
  Lör-, sön- & helgdagar: Stängt
  Kontaktuppgifter:
  Telefon: 031-340 01 00
  info@mechanum.com
 • Göteborg

  Skademottagning Mölndal / Däckcenter

  Argongatan 6
  431 53 Mölndal

  Läs mer
  VI SERVAR:
  Öppettider:
  Ordinarie öppettider:
  Vardagar: 7-16
  (Lunchstängt 12-13)
  Lör, sön- & helgdagar: Stängt
  Kontaktuppgifter:
  Telefon: 031-340 01 00
  info@mechanum.com
 • Göteborg

  Skademottagning Tagene

  Trankärrsgatan 16
  425 37 Hisings Kärra

  Läs mer
  VI SERVAR:
  Öppettider:
  Ordinarie öppettider:
  Vardagar: 7-17
  Lör-, sön- & helgdagar: Stängt
  Kontaktuppgifter:
  Telefon: 031-340 01 00
  info@mechanum.com
 • Malmö

  Skadeverkstad

  Västkustvägen 17 (GPS-adress: Nitgatan 1)
  211 24 Malmö

  Läs mer
  VI SERVAR:
  Öppettider:
  Ordinarie öppettider:
  Vardagar: 6:30-18
  Lör, sön- & helgdagar: Stängt
  Kontaktuppgifter:
  Telefon: 040-652 00 00
  info@mechanum.com

Snabbt, enkelt, tryggt

När olyckan varit framme gäller det att agera snabbt för att så fort som möjligt kunna komma tillbaka till vardagen igen. Även en liten skada kan vara kostsam att åtgärda, så det första du måste göra är förstås att ta kontakt med ditt försäkringsbolag. I samband med att du lämnar in din bil för skadebesiktning hos oss kan vi även hjälpa dig att upprätta en skadeanmälan. Vi samarbetar självklart med alla försäkringsbolag och är dessutom certifierad If-partner vilket ger dig som bilägare extra trygghet.

Många av våra kunder uppskattar också möjligheten att dela upp reparationskostnaderna på sex månader – helt utan ränta eller avgifter. Vi vet nämligen att en plåtskada sällan eller aldrig är något man planerar in, och ofta finns det heller inte plats i månadsbudgeten för en bilreparation. Har olyckan varit framme? Ring oss direkt på 010 – 516 80 00 så hjälper vi dig genom processen.

Varför Mechanum?

Mechanums verkstäder är märkesauktoriserade, vilket innebär att din bil kommer att repareras utifrån högsta branschstandard, och med delar som godkänts av din biltillverkare. Det hjälper inte bara andrahandsvärdet, utan säkerställer också att din bil fortsätter att vara en trygghet på vägen. Med godkända märkesverkstäder i både Göteborg och Malmö, är det aldrig långt till snabb och professionell experthjälp.