Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Service & Reparation

Garantireparationer

Som fullvärdig auktoriserad verkstad utför vi garantireparationer kostnadsfritt för de märken vi är auktoriserade för; Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Opel, Volvo, Ford, BMW och Mercedes-Benz (Mercedes endast i Göteborg). Detta gäller oavsett var du köpt bilen.

När det gäller garantireparationer så kan vi bedöma ditt ärende. Vi har full auktorisation att utföra garantireparationer för våra auktoriserade bilmärken. Garantireparationer innebär att om du upplever ett fel som beror på biltillverkaren och inte av din användning av bilen, med andra ord ett fabrikationsfel, så bekostar biltillverkaren åtgärdandet av felet. Så om du upplever att det är något fel på din bil så är du varmt välkommen att lämna in den för bedömning hos oss. Som kund kan du få det mesta fixat om du har en nybilsgaranti, för vår del handlar det om att bedöma rimligheten i det hela, något vi har stor erfarenhet av. Din bil är i trygga händer hos oss på Mechanum!

I och med Saabs konkurs förändrades möjligheten till garantireparationer. För garantireparationer på Saab, kontakta i första hand återförsäljaren som du köpte bilen av. Om du har frågor eller vill veta mer om garantireparationer på Saab hjälper vi dig gärna.

TILLBAKA