Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Service & Reparation

Lånebil

Vi erbjuder alltid kostnadsfri lånebil när du bokar in din bil i serviceverkstaden med inlämningsalternativ Mechanum Plus (service över dagen) eller Mechanum Express (service under en halvdag).

Det enda du betalar för är det bränsle du använt. Antingen genom att tanka motsvarande mängd, eller genom att betala 15 kr/liter när du hämtar bilen. En annan sak värt att ta ställning till är om du vill ha vår självriskreducering – för 149 kr erbjuder vi 5 fria mil och självrisk 1000 kr om något skulle hända. I annat fall är självrisken 6 250 kr. Observera att rökning och husdjur inte är tillåtet i lånebilarna. De flesta av våra lånebilar är relativt små, detta gör det kostnadseffektivt för oss, och därmed för dig. Vi erbjuder olika lånebilar av de märken vi är auktoriserade för. De flesta lånebilarna är Ford Fiesta, men vi har även ett fåtal andra bilar såsom Opel Astra. Några av våra lånebilar har automatisk växellåda, och några har dragkrok. Har du särskilda önskemål, meddela detta vid bokningen av ditt verkstadsbesök så gör vi vårt bästa för att tillgodose dina behov.

Trängselskatt i Göteborg
Passerar du genom betalstationerna för trängselskatt tillkommer kostnaden för det.  För 60 kr åker du obegränsat antal gånger genom betalstationerna under en dag, annars betalar du endast det belopp som du passerat för under dagen.

Skadereparationer

Vid besök på vår skadeverkstad, bokar du hyrbil via ett hyrbilsbolag, till exempel Hertz eller Avis. Kontrollera med ditt försäkringsbolag om hyrbil ingår i din försäkring.
TILLBAKA