Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Våra varumärken

BMW Value Service

Tycker du att vi är för dyra? Tänk om. BMW VALUE SERVICE är ett skräddarsytt BMW-serviceprogram för äldre BMW-modeller.

100% BMW

BMW Value Service är ett service- och reservdelsprogram skräddarsytt för äldre BMW-modeller, t.ex. BMW 3-serie (E46), BMW 5-serie (E39) och BMW X5 (E53). Det är till för att du ska kunna behålla din BMW till 100% BMW och inte behöva kompromissa på kvalitet och funktion. Alla kostnader för delar och arbete ingår i priset så du vet från början vad det kostar. Och du märker snabbt att det inte är dyrare. Bara bättre.

ORIGINALSERVICE FRÅN 1 995 KR!

Value Service gäller för BMW-bilar äldre än 5 år. I servicen ingår standardomfång samt byte av motorolja, oljefilter och mikrofilter.

  • 1 995 kr för 1- och 3-serie
  • 2 495 kr för övriga modeller
  • 2 995 kr för större motorer med oljevolym över 5,2 liter

Intervalltillägg beroende av bilens ålder och körsträcka tillkommer.

Value Service finns ej för 7-serie, M-modeller och Z-modeller.

 

100% EXPERTIS OCH KVALITET.

Din bil blir omhändertagen av våra serviceexperter, specialister på just din BMW. De känner modellen och systemet utan och innan, tack vare erfarenhet och kontinuerlig utbildning – de har kunnandet och den rätta utrustningen.

100% PASSFORM OCH FUNKTION.

Vi använder förstås bara BMW Original reservdelar. De är utvecklade och tillverkade för att passa och fungera perfekt i din bil, och de håller den kvalitet som hör en
BMW till. Det vill säga till 100% BMW. Vi träffar dig gärna för att berätta mer om hur BMW Value Service-programmet ger din bil ett långt liv i toppform.