Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Våra varumärken

Ford Motorcraft Service

Låt din Ford förbli en Ford. Attraktiva erbjudanden för bilar som är sex år och äldre.

ford_motorcraftBara för att din bil börjar få några år på nacken innebär inte det att du bryr dig mindre om den. Däremot kanske du är ännu mer intresserad av prisvärda erbjudanden när det kommer till service och underhåll av bilen.Ford Motorcraft erbjuder dig alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad Fordverkstad men till ett mycket förmånligt pris.

Självklart utförs servicen av Fordutbildade tekniker och mekaniker som är utrustade med de rätta verktygen och datasystemen för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Ford Motorcraft reservdelar är reservdelar av hög kvalitet men till ett lägre pris. Vi marknadsför alltid priser inklusive arbete och moms, på så sätt vet du redan innan vad en service eller reparation kommer att kosta.

Ford Motorcraft-programmet innefattar service, däck och reservdelar vid eventuella reparationer – allt som krävs för att din Ford ska förbli en Ford men till ett förmånligt pris.

Ford Motorcraft service personbilar rek. pris 2495 kr ink. moms.

Ford Motorcraft service transportbilar rek. pris 2395 kr exkl. moms.

Ford Motorcraft reparationer

Vissa fel är vanligare än andra, därför har vi tagit fram särskilt förmånliga priser på de vanligaste reparationerna. Vi marknadsför alltid priser inklusive arbete och moms, på så sätt vet du redan innan vad reparationen kommer att kosta.

Prisgaranti
Du känner väl till att vi på Ford har en prisgaranti på reparationer och service? Detta innebär att Ford på din begäran utför arbetet till samma pris som en annan verkstad, om du mot förmodan har hittat ett bättre pris någon annanstans. Det enda du behöver göra är att be om en offert på en identisk reparation eller service från en annan verkstad. Delar och arbete måste vara specificerade och originaldelar måste användas.  Arbetet ska vara utfört enligt Fords anvisningar. Offerten som ska visas upp innan arbetet påbörjas får inte vara mer än fyra veckor gammal och ska komma från en verkstad inom en radie på 5 mil från aktuell Fordverkstad. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Mer information får du hos din lokala Ford återförsäljare eller kontakta Ford kundservice på fordkund@ford.com

Ford Motorcraft däck
Chansa inte när det kommer till däck. Du är beroende av dem för att vara säker på vägarna. Välj från vårt breda utbud från en mängd olika leverantörer, de finns i många olika storlekar och dimensioner för att passa just dina önskemål. På så sätt kan du vara säker på att du får hög kvalitet till rätt pris.*Publicerade priser är rekommenderade priser som gäller tom 31 december 2014, gäller Fordbilar sex år och äldre. Lokala avvikelser kan förekomma.