Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Våra varumärken

Auktoriserad verkstad för Volkswagen, Opel och Ford Transportbilar. Medlem i MRF och KBV

Mechanum + Transportbilar = Framtiden

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som utför originalservice och bilreparationer på din transportbil (Volkswagen Transportbilar, Opel transport, Ford transport, Skoda transport). Som auktoriserad märkesverkstad för flera märken med både mekanisk verkstad, plåtverkstad och däckverkstad för flera olika bilmärken är vår verksamhet unik inom bilservice. Vi erbjuder bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice, glasarbeten, rutbyten, stenskottslagning m.m.

Vi utför alla förekommande service- och reparationsarbeten. Vi utför även garantireparationer oavsett var du köpt bilen. I arbetet tar vi hjälp av biltillverkarens egna diagnosverktyg och vi har alla specialverktyg som krävs för att vara certifierade för att hantera just din transportbil. Våra mekaniker är även utbildade av biltillverkarna. Allt detta betyder att du får en giltig stämpel i serviceboken, att vi kan släcka tvåor från besiktningen och att vi ger dig en garanti på allt arbete. Vi är även en fullvärdig skadeverkstad och samarbetar vi med alla försäkringsbolag och använder genomgående enbart originaldelar.

Mechanum startade i Göteborg 2008 och där hittar du oss i Mölndal, Partille och Tagene. I oktober 2010 öppnade vi vår första anläggning utanför Göteborg, nämligen på Västkustvägen i Malmö.

Vid frågor rörande bilreparation eller bokning av service är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via mail, info@mechanum.com. Gäller det ett skadeärende, kontakta vår skadeverkstad direkt via växeln så får du snabbare hjälp. Du kan även boka din service online här på hemsidan.

  • Vi är en fullvärdig auktoriserad verkstad och utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
  • Vi är en fullvärdig skadeverkstad och samarbetar med alla försäkringsbolag
  • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt bilen
  • Vi utför beslutade aktions- och återkallningsarbeten
  • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
  • Vi släcker 2:or från din besiktning
  • Vi säljer serviceavtal. Alla rikstäckande serviceavtal som köpts av Opel, Volkswagen, Skoda och Ford i Sverige gäller hos oss
  • Du kan betala med biltillverkarens kort
  • Vi är medlem i SFVF – Sveriges Fordonsverkstäders förening

Välkommen till Mechanum – Vi älskar service