Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Våra varumärken

Volkswagen Transportbilar Serviceavtal

Med ett serviceavtal från Volkswagen Transportbilar har du som konsument en fast månadskostnad som täcker dina servicebehov. Volkswagen Transportbilar har ett CarePort Serviceavtal som innebär att man får tillgång till ett stort servicenät. Ett serviceavtal innebär i all sin enkelhet att bilägandet blir lättare än någonsin utan massa krångel och orosmoment med oväntade kostnader. Har du ett serviceavtal till din Volkswagen Transportbil innebär det att du inte behöver oroa dig, du kan lägga all kraft och energi på företagets verksamhet. Det blir då också lättare för dig att planera din verksamhets ekonomi. Volkswagens Transportbilar har serviceavtal som är rikstäckande. Det betyder att du kan lämna in din bil hos vilken auktoriserad Volkswagenverkstad som helst, vilket vi på Mechanum är.

De service- och underhållsavtal som kan tecknas för Volkswagen Transportbilar sträcker sig från 12 till 36 månader och det lägsta antalet körda mil per år är 1 500 mil. Det högsta antalet mil är 18 000 över en treårsperiod. Det är också möjligt att förlänga avtalet till 30 000 mil eller 60 månader.

Med CarPort Serviceavtal får du:

  • Service- och underhållsavtal
  • Fast månadskostnad
  • Tryggt ägande
  • Ett högre andrahandsvärde

På detta sätt så tar du hand om dina bilar och behöver inte bekymra dig för oväntade kostnader. På Mechanums verkstäder har vi kompetent och utbildad personal till alla Volkswagenbilar och samtidigt de rätta verktygen som behövs för att förlänga livet på fordonen.

För att få veta mer om Volkswagen Transportbilars serviceavtal, kontakta oss på 010-516 80 00 eller på info@mechanum.com.