Chat with us, powered by LiveChat  
Ring oss: 010-516 80 00
Öppettider: Sommaröppettider v.28-32: Vardagar: 7-17 (Malmö 06:30-17 & Tagene 7-16) Ordinarie öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06:30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Sön- & helgdagar: Stängt. Avvikande tider förekommer på anläggningarna, läs mer här.

Våra varumärken

Volvo Originalservice

 

Volvo Originalservice från 199 kr/månad

Vad är speciellt med Volvo Originalservice?

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Det är bekvämt: Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.

Det är tryggt: Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos Volvo.

Det är en bra affär: Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

 

Logga in på Min Volvo och välj din Volvo-verkstad

Allt som är extra ingår i priset.

En komplett och kompetent bilvård är naturligtvis kärnan i Volvo Originalservice. Men du får även tillgång till en lång rad andra tjänster som gör både ditt verkstadsbesök och livet med bilen smidigare. Till exempel ingår en Personlig Servicetekniker, fri uppdatering av bilens mjukvara och Volvo Assistans – helt utan extra kostnad.

Din egen Volvo-expert 
Samtidigt som du bokar service för din bil, kan du också välja en Personlig Servicetekniker. Med tiden blir han (eller hon) din egen Volvoexpert som vet precis hur både du och din bil fungerar. Din Personliga Servicetekniker hjälper dig också gärna med frågor och till exempel bokning av däckskifte och stenskottslagning i samband med service.

Senaste mjukvaran 
I din Volvo finns en mängd datorer som styr allt från bränsleinsprutningen till fönsterhissarna. Volvo uppdaterar ständigt mjukvaran för att optimera bilens funktioner – och din körupplevelse. När du servar bilen hos oss ingår uppdatering till den senaste mjukvaran utan kostnad.
* Uppdateringar finns för alla modeller från 1999 och framåt, förutom Volvo C70, S/V40 –04 och XC/V70 –00.

Hjälp vid vägkanten 
Som extra trygghet ingår ett års förlängning av Volvo Assistans (värde 495:-) fram till dess att bilen är tio år. Skulle du ha oturen att bli stående längs vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende. Volvo Assistans gäller i alla Väst-europeiska länder och vid de allra flesta stillestånd. Ring för support. Sverige: 020-55 55 66
Utomlands: +46 31 51 83 35

Säkra, pålitliga delar Din Volvo är tillverkad av mer än 5 000 högkvalitativa delar med lång livslängd. Om någon av dem skulle behöva bytas ut är alltid det pålitligaste valet Volvo Originaldelar – samma som satt i bilen från början. Volvo Originaldelar garanterar både delarnas funktion och säkerhet och är självklart det enda som används hos våra auktoriserade verkstäder.

Volvo Original – alltid det säkraste valet

Volvo Originaldelar passar din bil perfekt och är enkla att montera. De garanterar också säkerheten som finns inbyggd i alla Volvobilar och har lång livslängd, vilket även gör dem till en klok investering över tiden. Välj Volvo Original, så vet du att din bil fortsätter att vara en Volvo – och rulla säkert och pålitligt i många fler mil.

Specialerbjudanden för bilar 6+

Om du äger en bil äldre än 6 år får du reducerat pris på många reparationer och byten av slitagedelar – monterat och klart. Detta gäller till exempel på kupéfilter, bromsskivor, kulleder och bromsklotsar. Kontakta oss för mer information och bokning av service.

Garanterad kvalitet Som extra trygghet får du alltid ett års garanti på servicen. På så sätt kan du vara säker på att vi följt serviceprotokollet och att arbetet är fackmannamässigt utfört. Skulle du upptäcka något fel på det vi åtgärdat, justerar vi naturligtvis detta kostnadsfritt. Garantin gäller hos din Auktoriserade Volvoverkstad och i 12 månader efter servicetillfället.

*Priset är beräknat på en Volvo av 2008 års modell med bensinmotor, med en körsträcka på 1 500 mil per år. Lokala prisavvikelser kan förekomma.