fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Audi Originalservice 8+

Audi Originalservice 8+ för årsmodell 2015 och tidigare.

Om din Audi är åtta år eller äldre kan du välja Basservice till ett fast och lågt pris tack vare något färre servicepunkter. Eller också väljer du en Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält rabatterat pris på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig.

Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

Moblitetsgaranti
I samband med servicen förlängs din Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser Audi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa.

Basservice

Audi Basservice 1 895 kr inkl. moms

I en Audi Basservice ingår ett antal kontrollpunkter som gäller bilens drift- och trafiksäkerhet samt ett års Audi vägassistans. Kan inte problemet lösas på plats, bärgas din bil till närmaste Audiverkstad. Detta gäller inom Sveriges gränser.

Läs mer om Audi Basservice

Välkommen till Mechanum – vi älskar service!