fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

BMW

Vi är en auktoriserad bilverkstad som utför originalservice och bilreparationer på din BMW. Hos oss finner du mekanisk verkstad, plåtverkstad och däckverkstad för flera olika bilmärken – alltid auktoriserat.

Erbjudande BMW Service – Fastpris 2 995 kr


Just nu erbjuder vi dig som har en BMW äldre än 4 år service till ett fastpris på 2 995 kr. I servicen ingår Trygghetspaket, byte av olja, oljefilter och mikrofilter. Dessutom erbjuder vi även 25% rabatt på valfritt bilvårdspaket och 25% rabatt på torkarblad i samband med kampanjen! Trygghetspaketet innebär kontroll av vindruta, däck, torkarblad, varningslampor och servicelampa samt visuell kontroll av bromsskivor och belägg.

Gäller till och med 30/9-2023.

Kan ej kombineras med andra avtal, rabatter eller erbjudande. Gäller ej M-bilar. För bilar äldre än 4 år.

ServiceEn engångssumma täcker all service och allt underhåll som ingår under den period som du bestämmer. Rätt service till rätt pris.Service för BMW modeller som är 4 år eller äldre. Bekymmersfri service av olja, mikrofilter, bromsar osv. inklusive BMW Originaldelar.Intresserad av ett serviceavtal för din BMW? Fyll i vårt formulär så återkommer vi med ett skräddarsytt serviceavtal utifrån just dina behov.


ÖvrigtVare sig du tankar eller laddar din bil är du alltid välkommen till Mechanum för smidig och prisvärd service och reparation.Du kan väldigt enkelt dela upp betalningen på 6 och 12 månader ränterfri delbetalning eller 30-60 dagars fri kredit.Vägassistans för din BMW i Europa – en hjälpande hand på vägen. Gäller i tre år från bilens första registreringsdatum. RDC tryckövervakningssystem och run flat-teknik som gör att du kan säkert fortsätta färden trots punktering.


Mechanum startade i Göteborg år 2008 och i Malmö år 2010. Du och din BMW hittar oss i Mölndal, Partille och på Västkustvägen i Malmö.


Om Mechanum
På Mechanum utför vi alla förekommande service- och reparationsarbeten. Och oavsett var du köpt din BMW så gäller garantireparationer hos oss. När vi tar hand om din bil använder vi både BMWs egna diagnosverktyg samt alla de specialverktyg som krävs för att ge din bil ett fullt certifierat omhändertagande. Eftersom att vi är utbildade av BMW får du även alltid en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och garanti på allt verkstadsarbete. Dessutom är vi en fullvärdig skadeverkstad som uteslutande arbetar med originaldelar och som samarbetar med alla försäkringsbolag. Kort sagt: hos oss är din BMW i trygga händer.

Hör av dig till oss!
Vi svarar gärna på frågor rörande bilreparation eller bokning av service – det är bara att ringa 010 516 80 00, eller skicka ett mail till info@mechanum.com. Och kom ihåg att du alltid kan boka din service eller skadebesiktning online här på vår hemsida.

 • Vi är en auktoriserad BMW-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din BMW
 • Vi utför av BMW beslutade aktions- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Vi utför BMW Fri Service, och alla rikstäckande serviceavtal som köpts av BMW i Sverige gäller hos oss.
 • Hos oss kan du betala med BMW Card
 • Vi är kontrollerade av DEKRA
 • Vi är medlem SFVF – Sveriges Fordonsverkstäders förening

Vi hjälper dig och din BMW med bland annat bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice, glasarbeten, rutbyten och stenskottslagning.

Välkommen till Mechanum – Vi älskar service