fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

BMW 5+

Lånebil vid service och reparation

BMW 5+

BMW Service 5+ är ett exklusivt serviceerbjudande för bilar som är 5 år eller äldre. Oljebyte, bromsservice eller fordonskontroll: det fördelaktiga priset omfattar både arbeten och nödvändiga BMW Originaldelar.

Boka här

Service BMW Motorolja
För att din BMWs motor ska fungera felfritt och hålla länge använder vi bara motorolja av hög kvalitet och som är optimalt anpassad för just din modell. Vi tar även hand om den gamla oljan och oljefiltret enligt gällande bestämmelser. Servicetjänsterna omfattar även byte av batterier i bilnycklarna.*

Service BMW Bromsskivor och bromsbelägg
Bromsarna är de säkerhetsdelar som belastas mest och därför är det viktigt att de hålls i felfritt skick. BMW Bromsskivor ger dig det perfekta samspelet mellan alla komponenter och ger bilen utmärkta köregenskaper.

BMW Serviceinspektion
Efter senaste två år är det dags för BMW Serviceinspektion. Dem omfattar som minst kontroll av vätskenivåer som motorolja, bromsvätska och spolarvätska. Även karossen, däcken och bromssystemet samt bilens belysning kontrolleras. Varningssystemet i din BMW talar om när det är dags för service och vilka områden som berörs*. Tjänsterna kan variera beroende på serie, modell, motorvariant och underhållsintervall.

Fordonskontroll
Med hjälp av diagnos- och programmeringsteknik kontrollerar vi viktiga funktioner i din BMW och åtgärdar mindre brister som beror på åldern omgående – en avgörande faktor för bilens säkerhet och värdebeständighet.

Service och slitage
Även delar av hög kvalitet slits med tiden. Därför kontrollerar vi t.ex. bromsar, mikrofilter och torkarblad – och byter ut dem mot BMW Originaldelar när det behövs.

Fördelar med BMW Service 5+

 • Bekymmersfri service av olja, mikrofilter, bromsar osv. Alltid med BMW Originaldelar.
 • Passar alla behov och alla BMW modeller.
 • Kostnadsfri förlängning av BMW Vägassistans till nästa servicetillfälle hos auktoriserad BMW Serviceverkstad tills bilen är 10 år.

Expertis och kvalitet
Hos oss blir din bil blir omhändertagen av serviceexperter, som är specialister på just din BMW. De känner modellen och systemet utan och innan, tack vare erfarenhet och kontinuerlig utbildning – de har kunnandet och den rätta utrustningen.

Passform och funktion
Vi använder förstås bara BMW Original reservdelar. De är utvecklade och tillverkade för att passa och fungera perfekt i din bil, och de håller den kvalitet som hör en BMW till. Det vill säga till 100% BMW. Vi träffar dig gärna för att berätta mer om hur BMW 5+-programmet ger din bil ett långt liv i toppform.

*Tjänsterna kan variera beroende på serie, modell, motorvariant och underhållsintervall.


Läs mer om Mechanum
På Mechanum utför vi alla förekommande service- och reparationsarbeten. Och oavsett var du köpt din BMW så gäller garantireparationer hos oss. När vi tar hand om din bil använder vi både BMWs egna diagnosverktyg samt alla de specialverktyg som krävs för att ge din bil ett fullt certifierat omhändertagande. Eftersom att vi är utbildade av BMW får du även alltid en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och garanti på allt verkstadsarbete. Dessutom är vi en fullvärdig skadeverkstad som uteslutande arbetar med originaldelar och som samarbetar med alla försäkringsbolag. Kort sagt: hos oss är din BMW i trygga händer.

 • Vi är en auktoriserad BMW-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din BMW
 • Vi utför av BMW beslutade aktions- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Vi utför BMW Service Inclusive, och alla rikstäckande serviceavtal som köpts av BMW i Sverige gäller hos oss.
 • Hos oss kan du betala med BMW Card
 • Vi är kontrollerade av DEKRA