fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

BMW Value Line Service – från 1495 kr!

Hos Mechanum får du alltid auktoriserad service till ett riktigt bra pris. Är din BMW äldre än fem år? Då har vi ett skräddarsydd serviceprogram för just dig – nu ger vi dig BMW Value Service från endast 1 495kr!

BMW Value Service är ett specialutformat serviceprogram för BMW-modeller som är äldre än fem år. Här ingår standardomfång samt byte av motorolja, oljefilter och mikrofilter.

Här kan du se våra kampanjpriser:

PrisModell
1 495 kr (ord. pris 1 995kr)1- och 3-serie
1 995 kr (ord. pris 2 495 kr)Övriga modeller
2 495 kr (ord. pris 2 995 kr)För större motorer med oljevolym över 5,2 liter


OBS: Value Service finns ej för 7-serie, M-modeller och Z-modeller. Intervalltillägg beroende av bilens ålder och körsträcka tillkommer.


100% expertis och kvalitet
Hos oss blir din bil blir omhändertagen av serviceexperter, som är specialister på just din BMW. De känner modellen och systemet utan och innan, tack vare erfarenhet och kontinuerlig utbildning – de har kunnandet och den rätta utrustningen.

100% passform och funktion
Vi använder förstås bara BMW Original reservdelar. De är utvecklade och tillverkade för att passa och fungera perfekt i din bil, och de håller den kvalitet som hör en BMW till. Det vill säga till 100% BMW. Vi träffar dig gärna för att berätta mer om hur BMW Value Service-programmet ger din bil ett långt liv i toppform.

Passa på!
Nu skiftar vi dina hjul för endast 99 kr när du servar din bil hos oss. Har du ännu inte testat vårt däckhotell? Då bjuder vi dig på en hel säsongs förvaring (värde 699 kr) i samband med din service. Boka i dag och välkommen in!

Vi älskar service
Mechanum är en auktoriserad BMW-verkstad som utför alla typer av service- och reparationsarbeten, även kampanj- och återkallningsarbeten, oavsett var du köpt din bil. Som auktoriserade servar och reparerar vi din BMW på bästa möjliga sätt – alltid med originaldelar och korta väntetider

Boka här eller hör bara av dig på 010-516 80 00!

Välkommen till Mechanum – vi älskar service.