fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Söndagar & Helgdagar: Stängt.

BMW Value Service

Tycker du att vi är för dyra? Tänk om. BMW Value Service är ett skräddarsytt BMW-serviceprogram för äldre BMW-modeller.


100% BMW
BMW Value Service är ett service- och reservdelsprogram skräddarsytt för äldre BMW-modeller, t.ex. BMW 3-serie (E46), BMW 5-serie (E39) och BMW X5 (E53). Det är till för att din BMW ska förbli 100% BMW, så att du aldrig behöver kompromissa på kvalitet och funktion. Alla kostnader för delar och arbete ingår i priset, vilket ger dig full kostnadskontroll från början. Och du märker snabbt att det inte är dyrare. Bara bättre.

Originalservice från 1 995 kr!
Value Service gäller för BMW-bilar äldre än 5 år. I servicen ingår standardomfång samt byte av motorolja, oljefilter och mikrofilter.

  • 1 995 kr för 1- och 3-serie
  • 2 495 kr för övriga modeller
  • 2 995 kr för större motorer med oljevolym över 5,2 liter

Intervalltillägg beroende av bilens ålder och körsträcka tillkommer.

Value Service finns ej för 7-serie, M-modeller och Z-modeller.

100% expertis och kvalitet
Hos oss blir din bil blir omhändertagen av serviceexperter, som är specialister på just din BMW. De känner modellen och systemet utan och innan, tack vare erfarenhet och kontinuerlig utbildning – de har kunnandet och den rätta utrustningen.

100% passform och funktion
Vi använder förstås bara BMW Original reservdelar. De är utvecklade och tillverkade för att passa och fungera perfekt i din bil, och de håller den kvalitet som hör en BMW till. Det vill säga till 100% BMW. Vi träffar dig gärna för att berätta mer om hur BMW Value Service-programmet ger din bil ett långt liv i toppform.