fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Däck

Tryggt – Enkelt – Smidigt

Däck till din BMW

BMW Original vinterhjul, med BMW däckförsäkring. BMW Originalhjul är omsorgsfullt designade och testade för varje BMW-modell, för att ge bästa möjliga säkerhet och köregenskaper.

Boka här

Rätt aerodynamisk form på fälgen minskar luftmotståndet, kyler bromsarna och blåser ut smuts från bromsskivorna. BMW Originalhjul har RDC tryckövervakningssystem och run flat-teknik som ger dig möjlighet att fortsätta färden trots punktering. Dessutom ingår BMW Däckförsäkring. Det är en ny försäkring som ersätter skadade, stulna eller vandaliserade däck till 100% inom ett år från inköpet (75% år två och 50% år tre). Försäkringen gäller BMW Original kompletta hjul och lösa däck köpta från din auktoriserade BMW-återförsäljare från den 1/6-2016.

Behåll körupplevelsen året runt
För att säkerställa maximal säkerhet och sann körglädje under alla förhållanden är alla BMW-däck speciellt utvecklade och testade ner i minsta detalj individuellt för varje bilmodell. När du köper däck till din BMW, se därför till att hålla utkik efter stjärnsymbolen på däcksidan. Vi hjälper dig gärna att välja rätt däck till just din bil.

Fälgar
Vi har ett brett utbud av både aluminium- och plåtfälgar till just din bil. Från 15” och uppåt. Kontakta oss för priser och erbjudanden!

Låt oss ta hand om dina vinterdäck!
Vi förvarar dem till det är dags att byta igen, i rätt temperatur och ljus. Förvaringen kostar endast 999 kr per säsong.

Hjulskifte 199 kr (värde 499 kr) vid service!
Erbjudandet gäller endast servicearbeten som inklusive rabatt kostar mer än 1 500 kr.

Kontakta oss på 010-516 80 00 för att köpa däck, få rådgivning eller boka hjulskifte.


Läs mer om Mechanum
På Mechanum utför vi alla förekommande service- och reparationsarbeten. Och oavsett var du köpt din BMW så gäller garantireparationer hos oss. När vi tar hand om din bil använder vi både BMWs egna diagnosverktyg samt alla de specialverktyg som krävs för att ge din bil ett fullt certifierat omhändertagande. Eftersom att vi är utbildade av BMW får du även alltid en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och garanti på allt verkstadsarbete. Dessutom är vi en fullvärdig skadeverkstad som uteslutande arbetar med originaldelar och som samarbetar med alla försäkringsbolag. Kort sagt: hos oss är din BMW i trygga händer.

 • Vi är en auktoriserad BMW-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din BMW
 • Vi utför av BMW beslutade aktions- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Vi utför BMW Service Inclusive, och alla rikstäckande serviceavtal som köpts av BMW i Sverige gäller hos oss.
 • Hos oss kan du betala med BMW Card
 • Vi är kontrollerade av DEKRA