fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Ford

Som auktoriserad bilverkstad utför vi originalservice och bilreparationer på din Ford. Utöver att vara auktoriserade är vi även unika med att erbjuda mekanisk verkstad, plåtverkstad och däckverkstad för flera olika bilmärken.

ServiceFord Economy erbjuder dig alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad Fordverkstad men till ett mycket förmånligt pris.Vi arbetar uteslutande med Ford-specifika verktyg, originaldelar och den senaste datoriserade utrustningen som har skräddarsytts för din Ford.Ford Assistans är tillgängligt 24 timmar om dygnet året runt och är bara ett telefonsamtal bort var du än är i Europa


ÖvrigtHos oss är du och din elektriska Ford i trygga, auktoriserade händer.Med Fordkortet kan du delbetala alla dina köp räntefritt i upp till sex månader.Som auktoriserad återförsäljare ser vi till att du får de trygga däck som Ford rekommenderar.


År 2008 slog vi upp portarna i Göteborg och där hittar du oss i Mölndal, Partille och Tagene. Två år senare öppnade vi vår första anläggning i Malmö, på Västkustvägen. I dagsläget är alla våra anläggningar, förutom den i Tagene, auktoriserade för Ford.


Har du frågor rörande bilreparation eller bokning av service?
Då får du gärna kontakta oss på 010–516 80 00 eller skicka ett mail till info@mechanum.com. Och du kan alltid boka en servicetid online här.

Gäller det ett skadeärende?
Då är det bäst att boka skadebesiktning här. Du kan också kontakta vår skadeverkstad direkt via växeln.

Om Mechanum
Hos oss får du hjälp med alla förekommande service- och reparationsarbeten. Men också garantireparationer, oavsett var du köpt din Ford. Vad det än gäller för verkstadsarbeten är vi certifierade att utföra dem – dels då vi är utbildade av Ford, dels då vi uteslutande arbetar med specialverktyg samt Fords egna diagnosverktyg. Det innebär att du alltid får en giltig stämpel i serviceboken och att vi kan släcka tvåor från besiktningen. Samtidigt har du full garanti på allt vårt arbete. Vi är dessutom en fullvärdig skadeverkstad, som samarbetar med alla försäkringsbolag och endast använder originaldelar.

 • Vi är en auktoriserad Ford-verkstad och utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi är en skadeverkstad som samarbetar med alla försäkringsbolag
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din Ford
 • Vi utför av Ford beslutade kampanj- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Hos oss kan du betala med Ford-kortet
 • Vi är medlem SFVF – Sveriges Fordonsverkstäders förening
 • Din Ford Assistans förlängs vid service på auktoriserad verkstad (värde 495 kr/år, fråga oss för fullständiga villkor)

Vi hjälper dig och din Ford med bland annat bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice, glasarbeten, rutbyten och stenskottslagning.

Välkommen till Mechanum – Vi älskar service