fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt. Sommaröppettider v.28-32

Ford Economy Service – från endast 2 295 kr*!

Låt din Ford förbli en Ford. Just nu ger vi dig Ford Economy Service från endast 2 295 kr (ord. pris 2 795 kr)*!


Bara för att din bil börjar få några år på nacken innebär inte det att du bryr dig mindre om den. Däremot kanske du är ännu mer intresserad av prisvärda erbjudanden när det kommer till service och underhåll av bilen. Ford Economy erbjuder dig alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad Fordverkstad men till ett mycket förmånligt pris.

Självklart utförs servicen av Fordutbildade tekniker och mekaniker som är utrustade med de rätta verktygen och datasystemen för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Ford Economy reservdelar är reservdelar av hög kvalitet men till ett lägre pris. Vi marknadsför alltid priser inklusive arbete och moms, på så sätt vet du redan innan vad en service eller reparation kommer att kosta.

Ford Economy-programmet innefattar service, däck och reservdelar vid eventuella reparationer – allt som krävs för att din Ford ska förbli en Ford men till ett förmånligt pris.

Ford Economy Service 
Underhåll till fasta priser

  • 30-punkters säkerhetskontroll
  • Byte av olja och oljefilter
  • Byte av kupéfilter
  • Ford vägassistans ingår

Ford Economy service personbilar rek. pris fr. 2 295 kr (ord pris fr. 2 795 kr) ink. moms*

Ford Economy service transportbilar rek. pris fr. 2 295 kr (ord pris fr. 2 795 kr) exkl. moms*

Prisgaranti
Du känner väl till att vi på Ford har en prisgaranti på reparationer och service? Detta innebär att Ford på din begäran utför arbetet till samma pris som en annan verkstad, om du mot förmodan har hittat ett bättre pris någon annanstans. Det enda du behöver göra är att be om en offert på en identisk reparation eller service från en annan verkstad. Delar och arbete måste vara specificerade och originaldelar måste användas.  Arbetet ska vara utfört enligt Fords anvisningar. Offerten som ska visas upp innan arbetet påbörjas får inte vara mer än fyra veckor gammal och ska komma från en verkstad inom en radie på 5 mil från aktuell Fordverkstad. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Mer information får du hos Ford kundservice på fordkund@ford.com

Ford däck
Chansa inte när det kommer till däck. Du är beroende av dem för att vara säker på vägarna. Välj från vårt breda utbud från en mängd olika leverantörer, de finns i många olika storlekar och dimensioner för att passa just dina önskemål. På så sätt kan du vara säker på att du får hög kvalitet till rätt pris.

*Publicerade priser är rekommenderade priser som gäller tom 2022-08-31, gäller Ford personbilar äldre än sex år och Ford transportbilar äldre än fyra år. Lokala avvikelser kan förekomma. Inkluderar inte Ford Ranger, ST eller RS bilar. Pris för personbilar visas i ink moms och för transportbilar i ex moms. Eventuella mil- och tidsbundna servicetillägg tillkommer.