fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Ford Economy Service – Just nu från endast 2 795 kr*!

Låt din Ford förbli en Ford. Just nu erbjuder vi Ford Economy Service från endast 2 795 kr*!


Att din bil börjar få några år på nacken betyder inte att du bryr dig mindre om den. Däremot kanske du är ännu mer intresserad av prisvärda erbjudanden när det kommer till service och underhåll av bilen. Ford Economy ger dig alla fördelar av att få din service gjord på en auktoriserad Fordverkstad men till ett mycket förmånligt pris.

Självklart utförs servicen av Fordutbildade tekniker och mekaniker som är utrustade med de rätta verktygen och datasystemen för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Ford Economy reservdelar är av hög kvalitet till ett lägre pris. Våra priser inkluderar alltid arbetskostnad vilket gör att du får en tydlig bild av vad din service eller reparation kommer att kosta.

Ford Economy-programmet innefattar service, däck och reservdelar vid eventuella reparationer – allt som krävs för att din Ford ska förbli en Ford till ett förmånligt pris.

Ford Economy Service 
Underhåll till fasta priser

  • 30-punkters säkerhetskontroll
  • Byte av olja och oljefilter
  • Byte av kupéfilter
  • Ford vägassistans ingår

Ford Economy service personbilar rek. pris fr. 2 795 kr ink. moms*

Ford Economy service transportbilar rek. pris fr. 2 795 kr exkl. moms*

Prisgaranti
Du känner väl till att vi på Ford har en prisgaranti för service och reparation? Detta innebär att Ford på din begäran utför arbetet till samma pris som en annan verkstad, om du mot förmodan har hittat ett bättre pris någon annanstans. Det enda du behöver göra är att be om en offert på en identisk reparation eller service från en annan verkstad. Delar och arbete måste vara specificerade och originaldelar måste användas.  Arbetet ska vara utfört enligt Fords anvisningar. Offerten som ska visas upp innan arbetet påbörjas får inte vara mer än fyra veckor gammal och ska komma från en verkstad inom en radie på 5 mil från aktuell Fordverkstad. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Mer information får du hos Ford kundservice på fordkund@ford.com

Ford däck
Chansa inte när det kommer till däck. Du är beroende av dem för att vara säker på vägarna. Välj från vårt breda utbud från en mängd olika leverantörer, de finns i många olika storlekar och dimensioner för att passa just dina önskemål. På så sätt kan du vara säker på att du får hög kvalitet till rätt pris.


*Publicerade priser är rekommenderade priser som gäller tom 2023-06-30, gäller Ford personbilar äldre än sex år och Ford transportbilar äldre än fyra år. Lokala avvikelser kan förekomma. Inkluderar inte Ford Ranger, ST eller RS bilar. Pris för personbilar visas i ink moms och för transportbilar i ex moms. Eventuella mil- och tidsbundna servicetillägg tillkommer.