fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Ford Economy Service

Fri lånebil vid service och reparation

Ford Economy Service – Från endast 1 995 kr*!

Låt din Ford förbli en Ford. Just nu erbjuder vi Ford Economy Service från endast 1 995 kr*!

Boka här

Att din bil börjar få några år på nacken betyder inte att du bryr dig mindre om den. Däremot kanske du är ännu mer intresserad av prisvärda erbjudanden när det kommer till service och underhåll av bilen. Ford Economy ger dig alla fördelar av att få din service gjord på en auktoriserad Fordverkstad men till ett mycket förmånligt pris.

Självklart utförs servicen av Fordutbildade tekniker och mekaniker som är utrustade med de rätta verktygen och datasystemen för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Ford Economy reservdelar är av hög kvalitet till ett lägre pris. Våra priser inkluderar alltid arbetskostnad vilket gör att du får en tydlig bild av vad din service eller reparation kommer att kosta.

Ford Economy-programmet innefattar service, däck och reservdelar vid eventuella reparationer – allt som krävs för att din Ford ska förbli en Ford till ett förmånligt pris.

Ford Economy Service 
Underhåll till fasta priser

 • 30-punkters säkerhetskontroll
 • Byte av olja och oljefilter
 • Byte av kupéfilter
 • Ford vägassistans ingår

Ford Economy service personbilar kampanjpris fr. 1 995 kr inkl. moms* (ordinarie rek. pris fr. 2 795 kr ink. moms**)

Ford Economy service transportbilar kampanjpris fr. 1 995 kr exkl. moms* (ordinarie rek. pris fr. 2 795 kr exkl. moms**)

Prisgaranti
Du känner väl till att vi har en prisgaranti för service och reparation? Detta innebär att vi, på din begäran, utför vårt arbete till samma pris som en annan auktoriserad verkstad. Det enda du behöver göra är att be om en offert på en identisk reparation eller service från en annan auktoriserad Ford verkstad. Delar och arbete måste vara specificerade och originaldelar måste användas. Offerten som ska visas upp innan arbetet påbörjas får inte vara mer än fyra veckor gammal och ska komma från en verkstad inom en radie på 2 mil från Mechanum. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Ford däck
Chansa inte när det kommer till däck. Du är beroende av dem för att vara säker på vägarna. Välj från vårt breda utbud från en mängd olika leverantörer, de finns i många olika storlekar och dimensioner för att passa just dina önskemål. På så sätt kan du vara säker på att du får hög kvalitet till rätt pris.

* Kampanjen gäller bokningar som görs till och med 2023-10-31 i Göteborg och Malmö, oavsett datum för besöket. Gäller Ford personbilar äldre än sex år och Ford transportbilar äldre än fyra år. Lokala avvikelser kan förekomma. Inkluderar inte Ford Ranger, ST eller RS bilar. Pris för personbilar visas i ink moms och för transportbilar i ex moms. Eventuella mil- och tidsbundna servicetillägg tillkommer.

**Publicerade priser är rekommenderade priser som gäller tom 2023-12-31, gäller Ford personbilar äldre än sex år och Ford transportbilar äldre än fyra år. Lokala avvikelser kan förekomma. Inkluderar inte Ford Ranger, ST eller RS bilar. Pris för personbilar visas i ink moms och för transportbilar i ex moms. Eventuella mil- och tidsbundna servicetillägg tillkommer.


Läs mer om Mechanum
Hos oss får du hjälp med alla förekommande service- och reparationsarbeten. Men också garantireparationer, oavsett var du köpt din Ford. Vad det än gäller för verkstadsarbeten är vi certifierade att utföra dem – dels då vi är utbildade av Ford, dels då vi uteslutande arbetar med specialverktyg samt Fords egna diagnosverktyg. Det innebär att du alltid får en giltig stämpel i serviceboken och att vi kan släcka tvåor från besiktningen. Samtidigt har du full garanti på allt vårt arbete. Vi är dessutom en fullvärdig skadeverkstad, som samarbetar med alla försäkringsbolag och endast använder originaldelar.

 • Vi är en auktoriserad Ford-verkstad och utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi är en skadeverkstad som samarbetar med alla försäkringsbolag
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din Ford
 • Vi utför av Ford beslutade kampanj- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Hos oss kan du betala med Ford-kortet
 • Vi är medlem SFVF – Sveriges Fordonsverkstäders förening
 • Din Ford Assistans förlängs vid service på auktoriserad verkstad (värde 495 kr/år, fråga oss för fullständiga villkor)