fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Ford Economy Service

Lånebil vid service och reparation

Ford Economy Service

Låt din Ford förbli en Ford.

Boka här

Erbjudande Ford Economy Service – fr. 1 995 kr


Just nu har vi kampanjpris på Ford Economy Service fr. 1 995 kr ink moms. (Ord. rek. pris 2 795 kr)*

*Kampanjen gäller bokningar som görs till och med 2024-12-31, oavsett datum för besöket. Gäller Ford personbilar äldre än fem år och Ford transportbilar äldre än fyra år. Lokala avvikelser kan förekomma. Inkluderar inte Ford Ranger, ST eller RS bilar. Pris för personbilar visas i ink moms och för transportbilar i ex moms. Eventuella mil- och tidsbundna servicetillägg tillkommer.

Att din bil börjar få några år på nacken betyder inte att du bryr dig mindre om den. Däremot kanske du är ännu mer intresserad av prisvärda erbjudanden när det kommer till service och underhåll av bilen. Ford Economy ger dig alla fördelar av att få din service gjord på en auktoriserad Fordverkstad men till ett mycket förmånligt pris.

Självklart utförs servicen av Fordutbildade tekniker och mekaniker som är utrustade med de rätta verktygen och datasystemen för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Ford Economy reservdelar är av hög kvalitet till ett lägre pris. Våra priser inkluderar alltid arbetskostnad vilket gör att du får en tydlig bild av vad din service eller reparation kommer att kosta.

Ford Economy-programmet innefattar service, däck och reservdelar vid eventuella reparationer – allt som krävs för att din Ford ska förbli en Ford till ett förmånligt pris.

Ford Economy Service 
Underhåll till fasta priser

 • 30-punkters säkerhetskontroll
 • Byte av olja och oljefilter
 • Byte av kupéfilter
 • Ford vägassistans ingår

Ford Economy service personbilar kampanjpris fr. 1 995 kr ink. moms. (ord. pris fr. 2 795 kr ink. moms**)

Ford Economy service transportbilar kampanjpris fr. 1 995 kr ink. moms (ord. pris fr. 2 795 kr exkl. moms**)

Prisgaranti
Du känner väl till att vi har en prisgaranti för service och reparation? Detta innebär att vi, på din begäran, utför vårt arbete till samma pris som en annan auktoriserad verkstad. Det enda du behöver göra är att be om en offert på en identisk reparation eller service från en annan auktoriserad Ford verkstad. Delar och arbete måste vara specificerade och originaldelar måste användas. Offerten som ska visas upp innan arbetet påbörjas får inte vara mer än fyra veckor gammal och ska komma från en verkstad inom en radie på 2 mil från Mechanum. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Ford däck
Chansa inte när det kommer till däck. Du är beroende av dem för att vara säker på vägarna. Välj från vårt breda utbud från en mängd olika leverantörer, de finns i många olika storlekar och dimensioner för att passa just dina önskemål. På så sätt kan du vara säker på att du får hög kvalitet till rätt pris.

**Publicerade priser är rekommenderade priser som gäller tom 2024-06-30, gäller Ford personbilar äldre än fem år och Ford transportbilar äldre än fyra år. Lokala avvikelser kan förekomma. Inkluderar inte Ford Ranger, ST eller RS bilar. Pris för personbilar visas i ink moms och för transportbilar i ex moms. Eventuella mil- och tidsbundna servicetillägg tillkommer.


Läs mer om Mechanum
Som auktoriserad Fordverkstad hjälper vi dig med alla förekommande service- och reparationsarbeten, även garantireparationer. Det spelar ingen roll vart du köpt din Ford, vi är certifierade att utföra alla typer av verkstadsarbeten. Dels är vi utbildade av Ford, och vi använder oss uteslutande av originaldelar, specialverktyg och Fords egna diagnosverktyg. Auktoriserat omhändertagande av din Ford innebär många fördelar, så som giltig stämpel i serviceboken och vi kan släcka tvåor från besiktningen. Dessutom har du full garanti på allt vårt arbete. Vi är även en fullvärdig skadeverkstad, som samarbetar med alla försäkringsbolag och endast använder originaldelar.

 • Vi är en auktoriserad Ford-verkstad och utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi är en skadeverkstad som samarbetar med alla försäkringsbolag
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din Ford
 • Vi utför av Ford beslutade kampanj- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Hos oss kan du betala med Ford-kortet
 • Din Ford Assistans förlängs vid service på auktoriserad verkstad (värde 495 kr/år, fråga oss för fullständiga villkor)