fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Fords Servicelöfte

Bara en auktoriserad Fordverkstad har verkstadstekniker som är utbildade av Ford. Mechanum är en sådan. Vi arbetar uteslutande med Ford-specifika verktyg, originaldelar och den senaste datoriserade utrustningen som har skräddarsytts för din Ford.


Praktiskt tänkande
Vi kan din Ford. Det är därför vi erbjuder rätt underhållstjänster och tillbehör tillsammans med förstklassiga reparationer – allt från ett och samma ställe.

Flexibilitet
Vi vill gärna uppfylla alla våra kunders önskemål – oavsett hur unika de är. Det här sträcker sig inte bara till vår service. Genom det stora utbudet av tillbehör kan du skräddarsy din Ford precis som du vill.

Ford Originaldelar
Din Ford startar sitt liv fullt utrustad med Ford originaldelar, var och en formgiven och konstruerad för att prestera på topp och passa perfekt och säkert ihop med alla andra delar. Fortsätt med det, för att se till att din bil förblir säker och högpresterande.

Slitagereparationer
När din bil blir äldre kan den behöva mer skötsel. Med våra ersättningsdelar, servicegenomgångar och reparationer till rimliga priser kan vi hjälpa dig att hålla kostnaderna under kontroll – oavsett hur gammal din Ford är. Du kan välja den bästa lösningen för dina och din Fords behov.