fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Just nu – 500 kr rabatt* på service för bilar äldre än fem år!

Mercedes-Benz gör fantastiska bilar, som alla förtjänar att åldras med värdighet. Är din Mercedes äldre än fem år? Då har vi goda nyheter – nu får du rabatt på service, och hos oss har du alltid fri lånebil vid service och reparation.

Uppge kampanjkod: ”Mercedes500” vid bokning.


Välkommen till Mechanum i Partille och Malmö!
Våra anläggningar i Partille och Malmö är auktoriserade för Mercedes och står redo att hjälpa dig med din bil, som är fem år eller äldre. För att kunna garantera bästa möjliga omhändertagandet av din bil tar vi hjälp av Mercedes-Benz egna diagnosverktyg, samt alla de specialverktyg som krävs för att ge din bil certifierad behandling. Eftersom vi är utbildade av Mercedes-Benz ser vi även till att du alltid får en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och full garanti på allt arbete.

Erbjudandet gäller alla bokningar som utförs till sista december (31/12 2021).

Genom att serva bilen hos oss ökar tryggheten och säkerheten, samtidigt som du har full kontroll över vilket arbete som utförs. Här kan du läsa mer om vad som ingår i A-service och B-service.

Alltid fri lånebil

Som kund hos oss har du alltid fri lånebil när du lämnar in din bil för service eller reparation! Alla våra lånebilar är trygga, bekväma och moderna. Dessutom är de oerhört enkla att låna – du behöver varken skriva på några papper eller kontakta något hyrbilsföretag. Våra fria lånebilar står alltid parkerade utanför kundmottagningen, nystädade och redo för din dag.


5 goda skäl att vända sig till en auktoriserad Mercedes-Benz-verkstad:

  • Din bil servas av specialutbildade mekaniker som kan allt om Mercedes-Benz.
  • Våra mekaniker använder rätt verktyg för din bil.
  • Vi använder alltid Mercedes-Benz originalreservdelar vid service och reparation och låter din Mercedes förbli en Mercedes.
  • Din bil uppdateras vid behov med de senaste programvarorna, såväl tekniska som program för bilens datasystem.
  • Mobilitetsgarantin Mobilo gäller. Det är en garanti som gäller i upp till 30 år om du har servat din Mercedes på en auktoriserad verkstad

*Erbjudandet gäller till 31/12-2021, och bilar äldre än fem år. Kan ej kombineras med andra avtal, rabatter eller erbjudanden. Gäller ej felsökningar, arbeten med redan rabatterade paketpriser, försäkringsärenden, glas- eller skadearbeten. Gäller då Mechanum tillhandahåller delarna. Gäller endast på våra serviceverkstäder. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel.