fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lördagar: Stängt, Söndagar & Helgdagar: Stängt.

Mercedes-Benz Serviceavtal

Ett serviceavtal från Mercedes-Benz innebär att du får ett tryggt bilägande med fullständig kontroll över dina kostnader under avtalsperioden. Med detta avtal kommer du aldrig att behöva betala oförutsedda utgifter i samband med service.


Önskar du en prisförfrågan på Mercedes serviceavtal? Fyll i formuläret här så återkommer vi.

Ett serviceavtal från Mercedes-Benz innebär att du betalar en fast månadsavgift och för det får du en årlig service där bilens system noggrant gås igenom av en auktoriserad verkstad. Servicen sker antingen vid varje 2 500:e mil eller en gång per år. Mercedes-Benz erbjuder ett antal olika typer av serviceavtal på flera olika prisnivåer.

Mechanum är en auktoriserad Mercedes-Benzverkstad, vilket betyder att du tryggt kan lämna in din bil hos oss för att få den fullständiga service som din bil förtjänar och som du har betalat för. Ett serviceavtal innebär alltså att du inte kommer att behöva betala något extra för servicen, det har du nämligen redan gjort med den fasta månadsavgiften. Hos oss kommer din Mercedes alltid tas om hand av certifierade tekniker som garanterar att din bil kommer att rulla många mil och samtidigt ha ett högt andrahandsvärde.

Vill du veta mer om Mercedes-Benz serviceavtal? Hör gäna av dig på 010-516 80 00 eller på info@mechanum.com.