fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

MINI

Vi är en auktoriserad bilverkstad som utför originalservice och bilreparationer på din MINI. Hos oss finner du mekanisk verkstad, plåtverkstad och däckverkstad för flera olika bilmärken – alltid auktoriserat.

ServiceMINI Service Inclusive finns för att du endast ska behöva fokusera på körglädjen. Rätt service till rätt pris.Fasta serviceintervaller är passé. Med en MINI beror servicetillfällena på hur ofta, sportigt och långt du kör.Intresserad av ett serviceavtal för just din MINI? Då är MINI Service Inclusive perfekt. Fyll i formuläret så återkommer vi.


ÖvrigtVare sig du tankar eller laddar din bil är du alltid välkommen till Mechanum för smidig och prisvärd service och reparation.Om din MINI skulle råka få problem på vägen kommer MINI omfattande mobilitetstjänster snabbt att få igång er igen.Vi har ett brett utbud av däck men också både aluminium- och plåtfälgar till just din bil.


Vi hjälper dig och din MINI med bland annat bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice, glasarbeten, rutbyten och stenskottslagning.


Om Mechanum
På Mechanum utför vi alla förekommande service- och reparationsarbeten. Och oavsett var du köpt din MINI så gäller garantireparationer hos oss. När vi tar hand om din bil använder vi både MINIs egna diagnosverktyg samt alla de specialverktyg som krävs för att ge din bil ett fullt certifierat omhändertagande. Eftersom att vi är utbildade av MINI får du även alltid en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och garanti på allt verkstadsarbete. Dessutom är vi en fullvärdig skadeverkstad som uteslutande arbetar med originaldelar och som samarbetar med alla försäkringsbolag. Kort sagt: hos oss är din MINI i trygga händer.

Mechanum startade i Göteborg år 2008 och i Malmö år 2010. Du och din MINI hittar oss i Mölndal och Partille i Göteborgsområdet och i Malmö.

Hör av dig till oss!
Vi svarar gärna på frågor rörande bilreparation eller bokning av service – det är bara att ringa 010–516 80 00, eller skicka ett mail till info@mechanum.com. Och kom ihåg att du alltid kan boka din service eller skadebesiktning online här på vår hemsida.

 • Vi är en auktoriserad MINI-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din MINI
 • Vi utför av MINI beslutade aktions- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Alla rikstäckande serviceavtal som köpts av MINI i Sverige gäller hos oss.
 • Vi är kontrollerade av DEKRA
 • Vi är medlem SFVF – Sveriges Fordonsverkstäders förening

Välkommen till Mechanum – Vi älskar service