fbpx
 • Ring oss: 010-516 80 00
 • Maila oss: info@mechanum.com
 • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Elbil

Lånebil vid service och reparation

Opel Elbil

Välkommen till Mechanum med din elbil från Opel! Som auktoriserad verkstad kan vi erbjuda våra kunder högkvalitativ service och reparation, samtidigt som du kan känna dig trygg med att din bil tas om hand på rätt sätt.

Boka här

Vi servar och reparerar alla Opel-bilar
Vare sig du tankar eller laddar din Opel erbjuder Mechanum service och reparation som är smidig och prisvärd. Som auktoriserad verkstad kan du känna dig trygg med att vi har kunskapen och erfarenheten för att hålla din Opel elbil i toppskick. Vi arbetar med modern teknik och våra Opel-tekniker är utbildade av Opel själva, för att säkerställa att vi ger din Opel elbil den service den förtjänar. Oavsett vad du behöver hjälp med, kan vi hjälpa dig. Vi har specialister inom varje område – från drivlina till elektronik. Här kan du läsa mer om Elbil hos Mechanum.

Alltid auktoriserat
Hos oss får du alltid auktoriserad service med specialutbildade mekaniker som uteslutande arbetar med originaldelar och specialutrustning anpassat för Opels elbilar – det både förlänger och förbättrar din bils liv. Dessutom: till ett riktigt bra pris! Vi levererar professionell och pålitlig service och strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om auktorisationen.

Som auktoriserad verkstad är vi lika mycket Opel som Opel själva. Vi arbetar uteslutande med originaldelar och specialutrustning som är anpassad för Opels elbilar – vilket både förlänger och förbättrar din bils liv. Dessutom till ett riktigt bra pris! Vi levererar professionell och pålitlig service och strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse.

Lånebil
När du lämnar in din elbil från Opel för service eller reparation kan du välja till lånebil. Alla våra lånebilar är trygga, bekväma och moderna. Dessutom är de oerhört enkla att låna. Läs mer om våra lånebilar.

I dagsläget är våra lånebilar endast tillgängliga för kunder som besöker oss för service eller reparation på någon av våra serviceverkstäder. Om ditt besök gäller en plåt- eller lackskada på någon av våra skadeverkstäder rekommenderar vi att du kontaktar ditt försäkringsbolag – via dem kan du oftast boka en hyrbil om du önskar ersättningsbil under reparationstiden.


Läs mer om Mechanum
Oavsett vart du köpt din Opel finns vi här. Vi känner din bil innan och utan. Hos Mechanum får du hjälp med alla service- och reparationsarbeten samt garantireparationer. Allt vårt arbete utförs av märkesutbildade mekaniker, som enbart använder sig utav specialverktyg och Opels egna diagnosverktyg. För dig som bilägare betyder det att vi kan släcka tvåor från besiktningen, du har full garanti på allt arbete och du får en giltig stämpel i serviceboken. Vi arbetar uteslutande med originaldelar och samarbetar med alla försäkringsbolag.

 • Vi är en auktoriserad Opel-verkstad och utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
 • Vi är en skadeverkstad som samarbetar med alla försäkringsbolag
 • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt din Opel
 • Vi utför av Opel beslutade aktions- och återkallningsarbeten
 • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
 • Vi släcker tvåor från din besiktning
 • Alla rikstäckande serviceavtal som köpts av Opel i Sverige gäller hos oss
 • Här kan du alltid betala med Opel-kortet