fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Saab

Att vi är en auktoriserad bilverkstad innebär att vi tar hand om din Saab på bästa möjliga sätt, med bland annat originalservice. Dessutom är vi unika i det att vi erbjuder mekanisk verkstad, plåtverkstad och däckverkstad för sammanlagt femton bilmärken.

Erbjudande Saab Service


Hos oss får du alltid auktoriserad service till ett riktigt bra pris. Därför ger vi dig Saab 3D Original Service för endast 995 kr (ord. pris 1795 kr)!

ServiceNär du lämnar in din bil för en Saab 3D Original Service kan du vara säker på att allt är just Saab Original, hela vägen. Servicen erbjuds bara av auktoriserade Saabverkstäder.Alla bilar behöver ses över med jämna mellanrum, men alla bilar är olika och behöver inte samma service. Därför finns Saab 3D Originalservice i olika nivåer – 3D, 3DX och 3DXL


ÖvrigtNär en Saab 3D Original Service utförts på din Saab omfattas den av en kostnadsfri Saab 3D Assistans. Det innebär trygg, snabb och kostnadsfri hjälp.Med Saabkortet kan du delbetala dina inköp i upp till fyra månader. Få bonuspoäng på alla köp du gör. Ju mer du använder kortet, desto mer rabatt får du.Vi har däcken som passar just din bil och dina önskemål. Som auktoriserad ser vi till att du får de trygga däck som Saab rekommenderar.


Vi startade vår verksamhet i Göteborg år 2008. Där hittar du oss i Mölndal, Partille och Tagene. I oktober år 2010 slog vi även upp portarna till vår första anläggning utanför Göteborg, nämligen på Västkustvägen i Malmö.

Har du frågor rörande bilreparation eller bokning av service?
Då får du gärna kontakta oss på 010–516 80 00 eller skicka ett mail till info@mechanum.com. Och du kan alltid boka en servicetid online här.

Gäller det ett skadeärende?
Då är det bäst att boka skadebesiktning här. Du kan också kontakta vår skadeverkstad direkt via växeln.

Vi hjälper dig och din Saab med till exempel bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice, glasarbeten, rutbyten och stenskottslagning. Alltid auktoriserat.

I våra verkstäder utförs alla tänkbara service- och reparationsarbeten. Och då vi uteslutande arbetar med såväl specialverktyg som Saabs egna diagnosverktyg kan du vara trygg i att din bil alltid är i certifierade händer. Vidare är vi även utbildade av Saab. För dig innebär det en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och att du får full garanti på allt arbete. Skulle olyckan vara framme kan du vara lugn – vår skadeverkstad är fullvärdig och använder uteslutande originaldelar, samtidigt som vi samarbetar med alla försäkringsbolag.

  • Vi är en auktoriserad Saab-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
  • Vi är en skadeverkstad och samarbetar med alla försäkringsbolag
  • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
  • Vi släcker tvåor från din besiktning
  • Hos oss kan du betala med Saab-kortet
  • Vi är medlem i SFVF – Sveriges Fordonsverkstäders förening
  • Din Saab vägassistans förlängs vid service på auktoriserad verkstad (värde 495 kr/år, fråga oss för fullständiga villkor)

Vill du köpa utgående reservdelar billigt till din Saab? Titta i Saabs Outlet
Vill du beställa eller har några frågor, kontakta vår kundsupport på info@mechanum.com eller 010-516 80 00 så kan de hjälpa dig vidare.

Välkommen till Mechanum – Vi älskar service!