fbpx
  • Ring oss: 010-516 80 00
  • Maila oss: info@mechanum.com
  • Våra öppettider: Vardagar: 7-18 (Malmö 06: 30-18 & Tagene 7-17) Lör-, sön-& helgdagar: Stängt

Saab – Auktoriserad Service

Att vi är en auktoriserad bilverkstad innebär att vi tar hand om din Saab på bästa möjliga sätt, med bland annat originalservice. Dessutom är vi unika i det att vi erbjuder mekanisk verkstad, plåtverkstad och däckverkstad för sammanlagt elva bilmärken.


Vi hjälper dig och din Saab med till exempel bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice, glasarbeten, rutbyten och stenskottslagning. Alltid auktoriserat.

I våra verkstäder utförs alla tänkbara service- och reparationsarbeten. Och då vi uteslutande arbetar med såväl specialverktyg som Saabs egna diagnosverktyg kan du vara trygg i att din bil alltid är i certifierade händer. Vidare är vi även utbildade av Saab. För dig innebär det en giltig stämpel i serviceboken, släckta tvåor från besiktningen och att du får full garanti på allt arbete. Skulle olyckan vara framme kan du vara lugn – vår skadeverkstad är fullvärdig och använder uteslutande originaldelar, samtidigt som vi samarbetar med alla försäkringsbolag.

Vi startade vår verksamhet i Göteborg år 2008. Där hittar du oss i Mölndal, Partille och Tagene. I oktober år 2010 slog vi även upp portarna till vår första anläggning utanför Göteborg, nämligen på Västkustvägen i Malmö.

Har du frågor rörande bilreparation eller bokning av service?
Då får du gärna kontakta oss på 010 – 516 80 00 eller skicka ett mail till info@mechanum.com. Och du kan alltid boka en servicetid online här .

Gäller det ett skadeärende?
Då är det bäst att boka skadebesiktning här. Du kan också kontakta vår skadeverkstad direkt via växeln.

  • Vi är en fullvärdig auktoriserad Saab-verkstad som utför alla förekommande service- och reparationsarbeten
  • Vi är en fullvärdig skadeverkstad och samarbetar med alla försäkringsbolag
  • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
  • Vi släcker tvåor från din besiktning
  • Hos oss kan du betala med Saab-kortet
  • Vi är medlem i SFVF – Sveriges Fordonsverkstäders förening
  • Din Saab vägassistans förlängs vid service på auktoriserad verkstad (värde 495 kr/år, fråga oss för fullständiga villkor)

Vill du köpa utgående reservdelar billigt till din Saab? Titta i Saabs Outlet

Vill du beställa eller har några frågor, kontakta vår kundsupport på info@mechanum.com eller 010-516 80 00 så kan de hjälpa dig vidare.

Välkommen till Mechanum – Vi älskar service